發新話題

林文俊

[Close]
引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:51 發表

je係你係loser轉去spy再轉去loser再退?
係退SPY轉去LoSeR再退,之後就無

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:52 發表

打計分用佢ac係因為無第2個ac先逼住用,唔通踢晒d元老?潛左水佢始終係團員,
咁你同個d離左婚一樣係兩公婆個d定義有咩分別!?

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:52 發表

係退SPY轉去LoSeR再退,之後就無
o,咁sorry,係我唔知頭唔知路,抱歉

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:53 發表

咁你同個d離左婚一樣係兩公婆個d定義有咩分別!?
你既意思係踢晒d潛水既人?如果唔重情義既咪會咁做,就好似如果哥個係你男朋友咁,你會唔會等佢?佢地就係等緊佢地出泥,唔係搞團聚有意思?

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:54 發表

o,咁sorry,係我唔知頭唔知路,抱歉
早點睡,明天再戰!廢時我可以返工上msn長期作戰蝦你地d讀書人

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:55 發表

你既意思係踢晒d潛水既人?如果唔重情義既咪會咁做,就好似如果哥個係你男朋友咁,你會唔會等佢?佢地就係等緊佢地出泥,唔係搞團聚有意思?
所以你地咁重情義就成日固定咁自己同佢地一起玩!無意思想引新血出黎

雖然說你有盡到你既責任

而你所謂既責任就係普普通通打團,根本冇深入去做去教

( 當然呢d只係我個人認為 )

甘你返工返學明知冇時間點解要咩起呢個重擔

咩完到頭來   唔多見有成效

到依家為止  你係咪認為SPY就係純粹為左你地幾個打團?

第一:你話你做左團長一個月時間都未有!

而且從你管理都唔止一個禮拜!   做既野就係單純既打團?

第二:整係得個講字,自己想推卸責任就話人地迫你做團長,當然佢係就咁傳團長比你,但我相信你可以SAY NO!

峰佢捉左你媽咪迫你做團長?

你覺得我嫌你廢你大可以唔理我  唔好一句得埋黎

我話你廢你就要比個團長我,回避我!抑或你拎左我當你既擋箭牌,咁你就可以潛水?

你有心打理好個團,點都會抽唔到小小時間出黎!!

第三:咬燃你可唔可以成熟小小,仲係細路仔咀炮文?我打出黎為左激勵下個垃圾團長!

唔係想引起D咩小學生來回文,我只看到你在弱智的幫他,就是因為你提到的朋友?成人身體 小學頭腦?

比返小小成熟好無,我承認我講野有D過火!亦都唔係好明白佢,但係我只係講出我睇到既野'

我諗其他野我都唔需要回你!!

我想講既應該就得咁多,看看你想怎麼辦!無意引起任何炮戰

以上

回復 82# 的帖子

第一:比成熟,你篇野同我比你估下邊個顯得成熟d?你打e篇野出泥就可以改變rand返工&返學e個事實?你係咁話人垃圾就can激勵?你諗野會唔會太單方面,e個完全係你既諗法,你唔知激將法唔係對個個都有用?你唔係連e d咁小既野都諗唔到下
第二:我幾時有炮你?如果問你問題都can say炮咁你思想真係要改下,我講出你睇唔到既野,你有冇考慮埋?如果團長個位比到你你又無時間你可以點做?
第三:我現家中六,唔係小學生zz,fung520比個團長佢哥時,rand已經由朝到晚都唔係度,我唔知佢地事先有冇講定,我剩係知fung520無那那開post say團長轉比rand自己轉去花,你了解晒成件事未?你覺得rand有冇拒絕?我就唔知,但我知rand一定唔想做團長,so佢隨時都可以比個位人,既然你覺得佢無能力做,咁點解你話你身位spy既一份子你唔做e個位?定係你覺得你都無能力勝任?如果你話佢唔係團長就可以潛水去迴避你,唔通佢e家係團長佢就無潛水?佢比唔比團長你佢都係潛水,咁不如你擔任e個角色la,如果你真係咁想搞好spy
第四:如果你就係因為m群嘈住你所以開e個post不斷刺激rand既話我覺得你真係好幼智,你返泥唔夠2個月,你了解spy既情況又有幾多?e2個月發生左d咩你又知唔知?我希望你開e篇文之前搞清楚情況,唔好比個機會我話你幼智ok?如果無時間都唔可以成為理由,咁mk個理由你接受到,rand個理由你接受唔到?rand係搵唔到人比團長佢先留住e個職位,咁e家你出到聲,比你又有問題?既然你對spy個mk咁有感情,咁你咪幫佢打理好佢遺留落泥既團lo

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:58 發表

所以你地咁重情義就成日固定咁自己同佢地一起玩!無意思想引新血出黎
你就連fung收完d25返泥之後踢晒都唔知,就可以隨便話佢地唔收新人?

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 07:51 發表
雖然說你有盡到你既責任

而你所謂既責任就係普普通通打團,根本冇深入去做去教

( 當然呢d只係我個人認為 )

甘你返工返學明知冇時間點解要咩起呢個重擔

咩完到頭來   唔多見有成效

到依家為止  你係咪認為SPY就係 ...
我都知我要返學返工 但係唔係我主動要咩起呢個重擔 因為我覺得我冇能力
之前mk叫我做果陣我已經拒絕左 而fung俾左個團長位我 而我冇拒絕
因為我都知道團入面暫時未有人有而個能力 試問 我say no 之後 個位可以俾邊個?
我亦唔係因為你話我廢而潛水 我潛水既原因大家都知
我廢我都認 因為我從來唔覺自已勁 亦都俾人話慣
我唔係唔想理個團 係我真係抽唔到時間出黎 我一個星期返六日  嗜係得1日係係到 仲要唔係星期6日 你係唔係真係覺得我可以抽到時間出黎?
成日話我地唔收人  我諗你潛太耐 呢年黎我地都收左幾次人  到頭來人在那?
唔好同我講我地唔理d新人  我暑假已經抽時間同班2軍玩  請問e家班人去哂邊?
仲有 你叫咬能成熟d之前 唔該你睇番你d回復 你點樣用雙重標準去講mk同我
但係你竟然有資格話自已以事論事

老老實實 你當正自己係mk? 隨便吊長老
我同你講 你只係流動300.有咩資格話佢做得好唔好/廢唔廢
我覺得佢做得好好..
姐係你覺得你吊9個團長係岩..
你估你係we?
隨便吊團長? 隨便咀炮?

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-12-2 19:15 發表
老老實實 你當正自己係mk? 隨便吊長老
我同你講 你只係流動300.有咩資格話佢做得好唔好/廢唔廢
我覺得佢做得好好..
姐係你覺得你吊9個團長係岩..
你估你係we?
隨便吊團長? 隨便咀炮? ...
長老!你都幾有自尊,你唔出現我仲以為你走左唔返黎
咁又岩,咁既垃圾團整係得d自稱長老既物體長管,就只許州官放火 不許百姓點燈
留黎,講黎都無用!bye

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 21:43 發表

長老!你都幾有自尊,你唔出現我仲以為你走左唔返黎
咁又岩,咁既垃圾團整係得d自稱長老既物體長管,就只許州官放火 不許百姓點燈
留黎,講黎都無用!bye ...
唔知咁多唔好話咩返唔返黎..
咁又係..好日唔理下又點會知..e加先黎理仲做埋大家姐.
呢d野又真係唔係幾關我事. 但我眼見文狗做團長就比人咁罵法真係忍唔到

總結: Ryan哥最強!!! 1人少句 和平算拉;
Cloes file.
[SPY]-Mr.K

吾好咁啦 一人小句啦,,,
吾岩咪傾下囉 吾想咁樣既...
我叫星哥na ^.<

發新話題