發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
其實係要自己加考官定等考官加?!
等左好耐都無人加我

引用:
原帖由 0okit1234o0 於 2009-2-12 00:48 發表
其實係要自己加考官定等考官加?!
等左好耐都無人加我
自己加的
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2009-2-11 18:17 發表
我有空也會幫忙測人
小朋友
我好像經常看到你在真三 輸人不輸品 =[
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

`1)      姓名:NaiL
`2)      性別:男
`3)      接触信長多久:3年
`4)      入團原因:練團戰
`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:Wish,HoLy,CRiME
`7)      覺得最擅長在信長的是:秀吉,成政,百地,伊達,道雪

`1) KUn仔
`2) 男
`3)1年幾(但唔廢)
`4)練團戰
`5)[email protected]
`6)冇(之前唔知點入)
`7)$#,山王,森仔,百地,片倉,平手,直江(其他都唔係費)!

邊個係考官?? 團長??

引用:
原帖由 流星_k 於 2009-2-12 03:24 發表

自己加的
又話考官會自行聯絡既..
呃我

55......係到吹
呃人??

可以自己加 也可以考官加

咁我+,考官你msn係咩?

`1)      [BaDiI]飯糰      絕不是有團!
`2)      男
`3)      6,7個月
`4)      個名幾好聽! 同想入黎提升實力
`5)      [email protected]
`6)      不記得了-v-''
`7)      信長,淺井 連招好快!

引用:
原帖由 [BaDiI]飯糰 於 2009-2-14 19:57 發表
`1)      飯糰      絕不是有團!
`2)      男
`3)      6,7個月
`4)      個名幾好聽! 同想入黎提升實力
`5)      [email protected]
`6)      不記得了-v-''
`7)      信長,淺井 連招好快! ...
有多快!!??

回復 833# 的帖子

SM 問題

回復 833# 的帖子

不知道-v-''  !!!!!!!!

我$#好勁喎@@

發新話題