發新話題

第四屆 英雄賽 之 [ 變天 ] - 新玩法教學 (完成)

[Close]
幾時開始有得參加            

我都想知                      .

引用:
原帖由 死神‧下樓 於 2011-8-24 21:21 發表
我有野問?
例如我1果心2信長3火神
對方第一場同我一樣...我抽籤數字比較細   禁我要放棄果心出其他
禁出戰循序個到咪錯左lo
你出戰循序 錯左又點=.=鬼叫你抽細???

你不如話 對手太勁 禁個賽果咪輸硬?
TW ELO:2098

引用:
原帖由 少時Sunny 於 2011-8-24 16:10 發表
咁如果禁v英 下一場係咪唔可以v
你係邊度睇到個v字

3場同一軍, 估中了~

飛豬如果我部電腦系開吾到場既咁對方抽細字咁佢先我開場咁點算好

引用:
原帖由 Ship丨one 於 2011-8-25 11:04 發表

你出戰循序 錯左又點=.=鬼叫你抽細???

你不如話 對手太勁 禁個賽果咪輸硬?
注意3:對戰回合都必須按照,先前選擇的英雄循序進行比賽, 如出現其它英雄或者出戰循序有錯,會被判當盤對戰"戰敗"

引用:
原帖由 ‧突‧步〞 於 2011-8-25 14:36 發表
飛豬如果我部電腦系開吾到場既咁對方抽細字咁佢先我開場咁點算好
若開場主動權在你身上...你可以要求對方開..
引用:
原帖由 死神‧下樓 於 2011-8-24 21:21 發表
我有野問?
例如我1果心2信長3火神
對方第一場同我一樣...我抽籤數字比較細   禁我要放棄果心出其他
禁出戰循序個到咪錯左lo
若你有認真看教學, 應該了解到.  同一場對戰中,中立英雄 是不能夠重複選擇..

如:第一場 A 選擇了"果心"   第一場B 是不能夠選擇"果心"

抽籤是確定谁,先選擇英雄.
引用:
原帖由 Ms.Naby 於 2011-8-25 06:35 發表
幾時開始有得參加            
我都想儘快推出,但是似乎好多人都不明白.新玩法.
引用:
原帖由 乂灰姑娘乂 於 2011-8-24 13:52 發表
07)選擇完後,系統會提示對放選擇英雄(選擇的英雄,對方是看不到,除非中立英雄)
注意1: 如對方第一場選擇了中立英雄"果心",那麼你第一場就不夠使用"果心",但餘下賽事,依然可以選擇一次

我想問係第1場用左果心個條友 ...
對方第二場 可以選擇"果心"

姐係第1場a 揀左果心 第1場b就揀唔到? 咁b未知道左 a 第1場會出果心!?
算係抽細數既好處!?
另外想知道要幾lv先可以參加!?

咁姐系3分 只不過3 Round

有點麻煩呢覺得..
btw icon系咪小飛豬個女.好得意

引用:
原帖由 manb123 於 2011-8-25 19:10 發表
咁姐系3分 只不過3 Round
同埋英雄只可以出一次

幾時報名啊 好驚比人搶曬..

推推推xD

發新話題