72 12345
發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]
求管理員幫下我LA 點解決 都講比我聽LA!!!!

將post轉區  速度快過火箭

==既然7171都知 點解唔幫我解決呢?

如何打錯規則而說你理解錯誤 而不失霸氣

如何封你電腦入vlan,不作通知 而不失霸氣

如何暗中將部份仇恨團隊解團 戰績洗走哂 而後來神扮好人 幫手開番 而不失霸氣

如何依照規則辦事 罰我重複參賽  但對其他犯錯既人不加理會 而不失霸氣

引用:
原帖由 IamYourFather 於 2011-4-22 21:17 發表
如何打錯規則而說你理解錯誤 而不失霸氣

如何封你電腦入vlan,不作通知 而不失霸氣

如何暗中將部份仇恨團隊解團 戰績洗走哂 而後來神扮好人 幫手開番 而不失霸氣

如何依照規則辦事 罰我重複參賽  但對其他犯錯既人 ...
講真 結果系點 都話比我知LA 唔好到時 無啦啦整個雙雙否決比我嘆下
起馬 話=.=比賽結束前唔打 當雙雙否決

教下我點做好WOR GM們

我估 佢會咁做
第一.  唔理規則 比你重賽
第二. 雙雙否決    兩者中 第二機率較高 因為比較唔洗煩 同埋唔得失2邊人

然後  輕輕的跟你說句 請接受賽果 下屆再努力   

誰輕輕叫喚我..

引用:
原帖由 IamYourFather 於 2011-4-22 21:27 發表
我估 佢會咁做
第一.  唔理規則 比你重賽
第二. 雙雙否決    兩者中 第二機率較高 因為比較唔洗煩 同埋唔得失2邊人

然後  輕輕的跟你說句 請接受賽果 下屆再努力   

誰輕輕叫喚我.. ...
如果 第2既話 我一定會自殺式爆炸

首先,樓主 不要過分激動,同一開口就說對方是開程式踢人
對於你提出的申訴,我們會處理,

單一個rp 好難證明,對手是使用程式踢人,我已經去信叫對方pm rp ,等待回覆中

比賽時間未到,我建議雙方可重賽,若找不多確實對方使用程式踢人的證據,(或者你提出確實證據)
會按比賽規則處理.但,對戰帖中,沒有勝出 RP 可以參考.希望雙方可以儘快,配合申訴處理.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-22 22:48 發表
首先,樓主 不要過分激動,同一開口就說對方是開程式踢人
對於你提出的申訴,我們會處理,

單一個rp 好難證明,對手是使用程式踢人,我已經去信叫對方pm rp ,等待回覆中

比賽時間未到,我建議雙方可重賽,若找不多確實對 ...
比你msn我=.=我sd rp比你la!!!!!

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 22:52 發表

比你msn我=.=我sd rp比你la!!!!!
我有你rp 拉.你不是pm在論壇嗎 ?

請耐心等待申訴處理

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-22 22:54 發表

我有你rp 拉.你不是pm在論壇嗎 ?

請耐心等待申訴處理
好啊 唔該哂你先=.=

至今依然未收到,對方RP .若比賽時間到期限時,依然沒有收到,就會判另外一放勝出.

72 12345
發新話題