發新話題

【更新】少女時代攻日第三擊 - mR Taxi. PV HQ [not dance ver.]

[Close]
期待MV.......e加睇住e d頂住隱先啦

每次都唯有係咁啦..

又聽先行歌頂隱頂到要睇先行MV

純音樂>3秒TASER
3秒TASER>音樂
音樂>先行mv
>>>mv

話說有4分鐘版
[youtube]wm5pXe3nIXA&feature=player_embedded[/youtube]

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-4-22 23:40 發表
純音樂>3秒TASER
3秒TASER>音樂
音樂>先行mv
>>>mv

話說有4分鐘版
wm5pXe3nIXA&feature=player_embedded
我要完整版MV

未出MV 你都洗左一半啦

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

推回 mv 推出嚕 大家請欣賞

係第二個帖一早有啦
不過都多謝分享(還未有高清)

sone們也太快了吧=.=
你估今次幾耐會攻陷youtube第一
dance ver 用左1日

引用:
原帖由 醉爰Taeyeon 於 2011-4-29 02:28 發表
sone們也太快了吧=.=
你估今次幾耐會攻陷youtube第一
dance ver 用左1日
唔知呢,
不過,,,我覺得睇完dance ver,,,而呢隻mv又差唔多咁,仲要唔夠清wo,,

睇落歌曲區有好多sone之人...vlan被攻陷-.-?

大家雖然係sone迷 但都要支持下本地音樂家-.-

其實我都唔係幾聽家咋 ka~ e加盡力嘗試緊-.-

咁早既
引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-29 06:37 發表
睇落歌曲區有好多sone之人...vlan被攻陷-.-?

大家雖然係sone迷 但都要支持下本地音樂家-.-

其實我都唔係幾聽家咋 ka~ e加盡力嘗試緊-.-
多sone都不爽(雖然知你版主難做)

呢一條片1:10前有720p!!!但之後唔知點解冇
Mr.Taxi大發!!!!!!!
[youtube]_yO-pC9dX08&feature=player_embedded#at=40[/youtube]

果然唔簡單....唔知點解我好鐘意聽佢地唱個d英文個d音>, 好正

聽完韓國 好難轉番chenel=.="

總覺得香港的有缺少什麼的 不喜本人可刪此留言

唔知你地睇左未
[youtube]vdsdcllvB2c&feature=player_embedded[/youtube]

哈哈 720 進化 1080 ><

發新話題