發新話題

[閒聊] ♥♥♥♥♥♥♥♥永遠是少女時代♥♥♥♥♥♥♥♥

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-8-7 13:06 發表

真系...好多都真系收藏...屋企都冇位貼
期待你的收藏.
別理會.總知有認真就可以=W='
我都唔知咩黎    一陣唔符合唔比錢我

引用:
原帖由 Win 於 2011-8-7 13:08 發表
我都唔知咩黎    一陣唔符合唔比錢我
總知你影下相.再加下認証(搵張紙寫住你個名再同啲野一齊影)之類

或者整到好似我依張圖咁~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-8-7 13:12 發表

總知你影下相.再加下認証(搵張紙寫住你個名再同啲野一齊影)之類

或者整到好似我依張圖咁~
晚上再比多張
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

期待 我都唔係有好多

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-8-7 13:29 發表
期待 我都唔係有好多
我一隻cd都冇

我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

HIGH HIGH I'M SO HIGH
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

話說聽日開始更新我自己既收藏品喇><!

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-8-7 14:31 發表
話說聽日開始更新我自己既收藏品喇>
期待

YO 上水啦我

hi 天外飛來一首歌

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-7 14:34 發表
期待
我只系在facebook更新的..覺得放系BBS會好冇組織=w='

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-7 15:04 發表
Z3wHKe2-_HU

歌詞真棒

IU

I like U

幾有心

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-8-7 15:09 發表
我只系在facebook更新的..覺得放系BBS會好冇組織=w='

歌詞真棒
= =無你FB喔

發新話題