發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-7-3 11:59 發表
畫風正到無倫 完美表現出男女主角既形象
正因為兩個主角唔同情況既配搭 先營造到曖昧既氣氛
男主角又識得察言觀色 唔似一般後宮片
呢套真係我睇二百幾套漫畫入面最鐘意既 ...
咁快就覺得係200幾套最鐘意= ="

我就覺得OK既 10星比到9星

我就比較鐘意山田與7位魔女 個類型多D

二百幾套淨計純戀愛漫畫
不包括後宮 戰鬥等漫畫

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-7-4 12:52 發表
二百幾套淨計純戀愛漫畫
不包括後宮 戰鬥等漫畫
1對1戀愛~_~" 我都係鐘意山田多D

依家個小鎮無你...自從同左柚希一齊就係咁啪啪劇情

好心佢快D作佢地結婚生BB..一D婚後生活...

再之後作佢既仔/女既續集重好...咁樣啪啪法...好快無晒觀眾XD

有冇人同我一樣鐘意聽港配架

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

TVB果個明星學生妹真係LoveLive我會崩潰
影衰套野

引用:
原帖由 a999123a 於 2013-7-5 12:23 發表
有冇人同我一樣鐘意聽港配架
傻啦緊系聽番日文原汁原味

SxS個千早惠完全係我碟菜
奇策士とがめ。

彈丸論破 希望學園與絕望高中生

GAME動畫化...XD...

我目測係7月新番黑馬

2.5D動畫...點解無左惡之華個種討厭感覺

明明都你2.5D...

我覺得女主角會害死男主角...男主角別信其他人>_<

原來貓物語白故事劇情係同傾物語既故事同步發生

奇策士とがめ。

星期日D動漫會唔會太多?

= ="辛~苦到

套FATE魔法少女= ="

好多人物亂入>_<

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-7-7 20:10 發表
星期日D動漫會唔會太多?

= ="辛~苦到
7月最強HISH SCHOOL DXDNEW  無修正A

差唔多啦=.= 等到星期日1次過睇曬

http://wwws.warnerbros.co.jp/gintama/
我想問銀魂係味就黎大結局架
仲會唔會出第4期架
唔想佢咁快完

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-7-3 11:59 發表
畫風正到無倫 完美表現出男女主角既形象
正因為兩個主角唔同情況既配搭 先營造到曖昧既氣氛
男主角又識得察言觀色 唔似一般後宮片
呢套真係我睇二百幾套漫畫入面最鐘意既 ...
我個人較推薦鄰居同居LDK

話說細佬近排追緊交響詩篇 真係要以神作黎形容!!!

發新話題