發新話題

幫我想下個電腦係咩tist(alan_wong8 請進]

[Close]
我明天入比你,15/16日比到個電腦我k?,
去到屯門,,2pm之前

未必得...最快可能要星期二, 星期5送貨依照你個時間一定趕唔切...星期6太多工作無法送貨, 星期日需要送貨, 星期一亦都需要送貨...最快要星期二

一係你幫我砌左先,明天來屯門比我?(我明天5點放了)
我怕我電腦,未回到家都神左了.18日我要反學,17日/星期6/日先得啊
,唉,送機都好煩,我住屯門,坐車都好危險
(我要齊d原裝盒的,)

重有我個mon,5係hdmi頭,有無得加個轉換頭?
5知好5好呢

回復 48# 的帖子

一係星期日, 我盡量安排送貨去你度先.
如果我地送貨...會試到著左機先會走

我只係比番主機板盒同cpu 盒比你...其他盒可要可不要...但係如果真係要我盡量想下方法比晒你

唔緊要...本身顯示卡係不同既"頭"...有HDMI(adapter), DVI, VGA(adapter)

死啦,,,7:30 5知得5得啊,,,,,早上k?3點之前可5可以啊,我家有d問題,一係等我搵個日子先搵你k?

如果係星期日, 我盡量安排早d既時間送貨比你先啦...因為接住我有另一部機接住要去天水圍...

星期日,幾點到?星期日都無所謂,
星期6 3點之前係最好的,

我想cheak曬零件碼可以點cheak?都係跟盒個碼一樣?

引用:
原帖由 24040378 於 2008-11-13 17:30 發表
星期日,幾點到?星期日都無所謂,
星期6 3點之前係最好的,

我想cheak曬零件碼可以點cheak?都係跟盒個碼一樣?
3-4點左右到, 最遲5點
星期6未必得...
首先, cpu 既條碼你係check唔到=.="如果你要check 即係全部硬件拆晒出黎先check到...
你真係咁驚我地呃你=.=?

我媽怕,人都無見過,右$,怕你呃,明天入5到$比你,,我15日先去你到,c清先,sor

咩係C清-.-?
如果你15號先落訂...一定趕唔切星期日送貨比你wo~

阿媽怕都冇計 如果怕叫佢落黎睇...

唉,我都5知點好,,好煩啊

我爸右只得17日放假,1日右搞5到,唉

有無方法,可以1日ko?  
我自己拎的話
自己拎有無咩野要小心?

真係有$右煩,無$右煩,

自己拎既...唯一要小心就係返屋企既途中...要小心d~
1日內ko 唯一方法係朝早落訂...夜晚取機.

早要幾早..晚要幾晚..
係米一定係一日ko先,我都比人煩緊,
我自己拎,你係米只係出個電腦我?
  有無(發寶膠)果d野裝實?,
你一係幫我裝完window/drivers/其他野,,之後幫我拆番曬d版出來,but cpu用m\b,5好拆,因為我5識砌e個,我番到家,我自己裝番k?<<<<5知e個會5會安全d呢?
重有一個電腦點掉先會掉到行5到?
係米有1年,你同我保養?之後我同零件商保?

請係11點前入數...
如果你朝早入得切數, 即日有機拎.
(星期日除外)
電腦同埋個箱, 有
如果咁做又何必呢...又裝又拆...???你識得裝主機板連接機箱的線嗎??
咁樣係會麻煩到你自己....
呢樣...我諗冇咩人可以答到你...硬件受創問題只有廠商先會清楚
頭一年係我同你保.有咩事我地拎番走d零件去代理商換番.

發新話題