發新話題

三井Sama大陸同胞入黎(更新)

[Close]
依家問題係 呀三井哥似黎搞事多過交流
如果係真心交流既話 就應該收歛一d
話咩人地有實力大哂戈d 唔該企埋一邊

香港是中國的領土..

引用:
原帖由 黑馬  於 2011-11-13 17:44 發表
他們已當vlan作微博/Fb 之用了
認同

諗深層如果佢問POST係有意義,吾通VLAN玩家又會話佢廢POST?
但可惜事實上佢比人感覺係帶有挑戰、要威、賴隊友實力顯得自己實力高高在上。
不滿你可以吾回復 我只係講感覺
我還記得 我們的約定 ;)

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2011-11-13 07:08 PM 發表
諗深層如果佢問POST係有意義,吾通VLAN玩家又會話佢廢POST?
但可惜事實上佢比人感覺係帶有挑戰、要威、賴隊友實力顯得自己實力高高在上。
不滿你可以吾回復 我只係講感覺 ...
同意 只要有人留言和討論的帖 就是有價值的帖

@@

香港最好有7百m人玩信長- -

邊個炮三井先?  如果唔係都唔會起vlan開帖啦,

引用:
原帖由 情花似秋菊 於 2011-11-13 19:19 發表
邊個炮三井先?  如果唔係都唔會起vlan開帖啦,
系佢自己開POST哂自己實力高高在上

佢開帖 你可以唔入黎睇 你地理咁多做咩  有必要咁秒對佢?

引用:
原帖由 你要食 於 2011-11-13 08:17 PM 發表
係 係你歧視人先 講到無野好講就話人講粗口

引用:
原帖由 你要食 於 2011-11-13 20:17 發表
人地開得帖就睇嫁啦 你咁講你夠可以唔入黎呢個post=.=

你開個post都系想比人插姐. 答你: 關你咩事.??

PS:打番繁體字啊唔該,好多人睇唔明你UP咩.

回復 55# 的帖子

空穴來風,事必有因。
呢句講得好好
搞屎棍一隻~_~

扮正義話人
Girl Generation*

發新話題