發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]
拿 樓主 我係你就唔會 放係依個區到  因為放放下 就會放左去用戶申訴到 知唔知點解? 因為某某admin的陰謀論   我之前開過個post   我係希望vlan玩家評下英雄賽規舉    點知 信長之野望區貼 變左去用戶申訴到  我心諗 如果某某人唔係身有屎 點解要咁避諱呢?    我都廢事再講落去 一陣講講下又扣我vlan積分  變左黑e就柯能   嘻嘻

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 21:03 發表
拿 樓主 我係你就唔會 放係依個區到  因為放放下 就會放左去用戶申訴到 知唔知點解? 因為某某admin的陰謀論   我之前開過個post   我係希望vlan玩家評下英雄賽規舉    點知 信長之野望區貼 變左去用戶申訴到  我心諗 ...
唔好la 比次機會la gm搞左我就會關post!!!!

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 21:05 發表

唔好la 比次機會la gm搞左我就會關post!!!!
算吧啦你  小飛豬實將你個post轉去用戶申訴到   o 大件事 講左某某人個名出黎tim

其實 有玩開英雄賽 有睇開rp 都知邊個勁架啦
自己有實力咪得=.= 就算佢判得唔好
加上豬豬絲都好似有中路單挑的 樓主可以報名玩下 果度制度比較完善

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 21:03 發表
拿 樓主 我係你就唔會 放係依個區到  因為放放下 就會放左去用戶申訴到 知唔知點解? 因為某某admin的陰謀論   我之前開過個post   我係希望vlan玩家評下英雄賽規舉    點知 信長之野望區貼 變左去用戶申訴到  我心諗 ...
咁你認為自己有冇錯區???

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 21:05 發表
算吧啦你  小飛豬實將你個post轉去用戶申訴到   o 大件事 講左某某人個名出黎tim
唔會架 希望有例外la

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 21:06 發表

我覺得無錯區   講下我對英雄賽既感受同埋問下vlan 玩家覺得d規舉點  有咩問題?

???????????????話禁快去到用戶申訴

唉=.=張圖都無埋 想點架?希望講比我聽點做先la gm

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 21:06 發表

其實佢有冇錯區好難定義
第一 英雄賽都係關信長事
第二 佢係半投訴 半想同其他玩家討論英雄賽賽制

哈哈 講中左 不過今次係7171 轉左過黎  不過睇黎都係豬豬叫佢咁做  廢事身有屎啦 嘻嘻 呵呵 算吧啦樓主 今介都無勁人參加 比你拎到都唔光彩啦   黑暗賽果

引用:
原帖由 IamYourFather 於 2011-4-22 21:09 發表

其實佢有冇錯區好難定義
第一 英雄賽都係關信長事
第二 佢係半投訴 半想同其他玩家討論英雄賽賽制
但通常往往都唔會夠管理員黎架喇。屈服吧喇我地依d小用戶

引用:
原帖由 TUBE8睇卡通 於 2011-4-22 21:08 發表
???????????????話禁快去到用戶申訴
d admi_ 永遠做野都係慢到隻龜  個決定都係內定多

但係將個post轉區就快到似火箭

比死神漫畫中  咩咩秘密機動隊長 夜一既瞬步仲快

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 21:09 發表
哈哈 講中左 不過今次係7171 轉左過黎  不過睇黎都係豬豬叫佢咁做  廢事身有屎啦 嘻嘻 呵呵 算吧啦樓主 今介都無勁人參加 比你拎到都唔光彩啦   黑暗賽果 ...
我第一場打個個都系勁人黎架

引用:
原帖由 TUBE8睇卡通 於 2011-4-22 21:10 發表

但通常往往都唔會夠管理員黎架喇。屈服吧喇我地依d小用戶
有道理 任你曉飛天 遁地又好  結果都係vlan既人比你 佢係要你輸就輸  你咬得佢食?  姐係好似d現金卷咁 最尾都有一句   最終利益都歸本公司保留一切活動改變或終止之權力   我笑左

發新話題