發新話題

[公告] 既然大家咁想知咩事,就入黎睇下啦 唔好話我唔交代

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 17:49 發表

而家唔係講緊RD岩唔岩.
而家已經唔係RD一個既問題咁簡單
係講緊某D無聊人係度繼續講無聊野
佢地可能想上位/暑假太得閒

引用:
原帖由 LHM1996717 於 6-8-2010 05:52 PM 發表

佢地可能想上位/暑假太得閒
咁又唔好諗到人地咁衰,可能思想唔成熟JE.大個D唔會咁.
引用:
原帖由 水箭龜 於 6-8-2010 05:40 PM 發表
RD佢唔留言姐
唔代表佢睇唔到..
睇到自己好似關事比人串唔出聲你都吹佢唔漲
vlan ac 要開都唔難丫.. 可能分身睇住你呢
佢睇到都冇所謂,家陣唔係話串唔串佢.係佢班FD太惡,迫到我都要開口X人.
EDDIE做左咁耐做得好唔好~我有眼睇
講真FPS咁多個版主最做得野就係佢.要彈既話.就只有佢講野未夠火喉,
果陣有一排唔得閒~返到黎,佢更新檔都做埋.我已經O晒.

能力愈大責任愈大,
我嚮L4D2已經叫做退隱江湖左好耐,
或者冇人知我做緊D乜,我而家做既係管教版主同處理返用戶申訴
任何一個做我D版主既人都知道,佢地一做錯野.無論件事佢地岩定唔岩都好,我都會插人插得好喪
你地嚮幕前睇,可能會覺得我好幫EDDIE同小超,但係你地有冇諗過,佢地嚮背後卑我插左幾多獲?

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 17:49 發表

而家唔係講緊RD岩唔岩.
而家已經唔係RD一個既問題咁簡單
係講緊某D無聊人係度繼續講無聊野
其實唔關RD事架啦,佢自己講過有哂心理準備,
----------------------------------------------------------------------------------------------
如果smallpo要因為RD而抗議版主,就請問下RD使唔使你做呢D令RD冇面且無聊既事情

引用:
原帖由 SayKIO 於 2010-8-6 17:57 發表

----------------------------------------------------------------------------------------------
如果smallpo要因為RD而抗議版主,就請問下RD使唔使你做呢D令RD冇面 ...
rd都無面出聲la

總之版主努力有目共睹
誰是人 誰是鬼?
觀眾眼睛是雪亮的

引用:
原帖由 SayKIO 於 6-8-2010 05:57 PM 發表

如果smallpo要因為RD而抗議版主,就請問下RD使唔使你做呢D令RD冇面 ...
其實我地知RD諗乜,但係個某D人完全唔明囉.
RD晨早已經同好多人講過,係刻意扮醜人,願意承擔後果,
但呢個人做醜人係做得好有心,向好方向諗,,係有付出,但係某D人唔係,
某D人乜野都冇做過.剩係得閒無事~食飽飯冇屎痾~走出黎得把口
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 18:00 發表

其實我地知RD諗乜,但係個某D人完全唔明囉.
RD晨早已經同好多人講過,係刻意扮醜人,願意承擔後果,
但呢個人做醜人係做得好有心,向好方向諗,,係有付出,但係某D人唔係,
某D人乜野都冇做過.剩係得閒無事~食飽飯冇屎痾~走 ...
講講下講到咁核突

smallpo要同版主抗議更新,就唔好講因為RD比人BAN左3個月就話版主既種種問題出黎
而係直接開POST或PM版主,你搞大事情己經令好多人面子全冇且引起罵戰

引用:
原帖由 SayKIO 於 6-8-2010 06:03 PM 發表
smallpo要同版主抗議更新,就唔好講因為RD比人BAN左3個月就話版主既種種問題出黎
而係直接開POST或PM版主,你搞大事情己經令好多人面子全冇且引起罵戰
人地RD就算再唔守規舉.卑我地感覺都係一個正常人,
有風度,有恆心,係為大家好,雖然好多人會唔鍾意佢既做法,但係至少我地係明白
但某D人真係丟架,表面上好似幫緊RD,但係講好多野出黎整到RD卑人串
Gaming Live

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2010-8-6 17:30 發表
RD戰隊在那裡~~~~
跟RD一樣下潛到水下3000尺了嗎
咁我唯有................魔法效果發動:立即浮起!!!

引用:
原帖由 BTgame 於 6-8-2010 06:08 PM 發表

咁我唯有................魔法效果發動:立即浮起!!!
此GAG已爛,OK?
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 18:06 發表

人地RD就算再唔守規舉.卑我地感覺都係一個正常人,
有風度,有恆心,係為大家好,雖然好多人會唔鍾意佢既做法,但係至少我地係明白
但某D人真係丟架,表面上好似幫緊RD,但係講好多野出黎整到RD卑人串 ...
RD係有心人係睇得出,但係為左報復而引起罵戰就唔係RD既風格.

引用:
原帖由 SayKIO 於 6-8-2010 06:10 PM 發表

RD係有心人係睇得出,但係為左報復而引起罵戰就唔係RD既風格.
版主企得嚮幕前就預左做箭耙,我地預左,但係冇人係鐵人,冇人會冇感情
呢排有人嚮L4D2版放毒放得好密,仲有人叫我去要求開返卑你地放街檔.真係999%NO WAY.

好多時D野我地唔講到出口,係唔想搞大件事,講左出黎又好似係度搏同情,
大家一人少句咪咩事都冇,何必要搞到人地OR自己冇晒下台階?

我轉左用戶組退左去幕後已經少左好多出聲同接觸會員,亦都冇再搞L4D2程式上既野,原本係有大事先至出黎講幾句
但係D新會員似乎係唔識得尊重人囉,,喂,呢隻GAME呢塊版我係冇乜點出過力=]呢樣我認

D人死都要同我計既,咁我咪拎返L4D出黎講囉= =..堅興..
搵到個人有實質證據~證明到我嚮L4D完全冇做過任何野既話~我即時辭職

我未做之前FPS會員有得好似而家咁大大聲講野?
去用戶申訴會有人得閒理你地?
團隊列表有FPS?仲有團版用咁開心?
L4D/L4D2會好似而家咁有D識咁多野既版主?(唔計KC,隨便卑第2個做,真係可以做到好似EDDIE咁?)
FPS D見習版主會有得一過試用期即升版主?
L4D2分區有標明模式?
L4D會有FAQ?<-有冇人知裡面好多野既答案全部都係我自己一個人TEST返黎?

我而家講呢D唔係想搵人多謝我
講真.我有心要BAN你地既話,唔洗搵位入你,但我從來都唔希望真係BAN任何人,
以前你地講粗口,我連扣你地2分都嫌扣得多
唔係果陣有管理員嗌出統一版規,我真係一分都唔想扣,莫講禁言,剩係警告算

唔講開版後
講開版前
L4D2隻GAME未出,EDDIE嚮隻GAME開之前兩個月左右
我+小超+EDDIE 3個係咁搵資料.想搵第一手野卑你地,等你地可以知道多D,幾多晚通頂,幾多次卑人投訴,
後期我病左,.小超心血少,卑人激兩激就走左,,得返EDDIE,
我地黎玩想當年,
係邊個撐住L4D?我
係邊個撐住L4D2?EDDIE

Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-8-6 16:51 發表
...破解同更新檔係兩回事黎架.仲未明?夠未?...
1) 若然你不明白"破解版更新檔"的意思,有代EDDIE版主回答你的問題。
引用:
你同某人再繼續迫EDDIE落去~我真係唔敢擔保以後L4D2發生咩事...
2) 本人所有回覆並無提及EDDIE版主,只提及vLan論壇管理員,又何來迫EDDIE版主呢?
引用:
你而家講野可能覺得唔洗負責任,但係你地而家做緊既野會影響所有玩家...
3) 本人願意對自己的所有回覆,負上任何責任。
4) 部份伺服器為爭取及要求vLan論壇管理員處事必須公平,期間停止伺服器的服務。
如做成不必要的影響,本人心感抱歉。
引用:
FPS唔會批准放非官方檔...
5) 若然不批准放非官方檔,即是連"fishHao-破解版更新檔"、"任何插件"及"非官方地圖"都該被禁止?
引用:
對ROSE團員何來包庇?佢地連帖會禁言一個月.佢地老會員係罰重好多架...
6) 只單一去說,該帖[http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=266867&extra=&page=1]
需要關閉及移到
用戶申訴,並扣除威望;而這帖[http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=267720&extra=page%3D1&page=1]就不作處理。

=====================================================================
引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 6-8-2010 05:05 PM
...更新有問題,果個更新有問題,十分影響主版運作
再講,只有版主可以發佈更新檔,這一點就做到公平了
因為當時RD發佈完更新後,開始多左更多會員發佈更新,以致令到太多問題出現...
1) 你是否代表vLan論壇管理員的答話嗎?
=====================================================================
引用:
原帖由 SayKIO 於 6-8-2010 17:57
...如果smallpo要因為RD而抗議版主,就請問下RD使唔使你做呢D令RD冇面且無聊既事情
1) 本人不是單一為RDiver會員一事而提出問題,也說不上"抗議"。
2) 本人並不代表任何人的立場及意見,以及與其他會員無關。
引用:
原帖由 SayKIO 於 6-8-2010 17:57
3) 本人只是提出問題,並無抗議的意思。
4) 本人只是覺得vLan論壇將RDiver會員被禁言3個月的處罰過重。

引用:
如各下 引用 或 提及 本人名稱,我將會作出回答及回應

引用:
原帖由 smallpo 於 6-8-2010 06:56 PM 發表
1) 若然你不明白"破解版更新檔"的意思,有代EDDIE版主回答你的問題。

2) 本人所有回覆並無提及EDDIE版主,只提及vLan論壇管理員,又何來迫EDDIE版主呢?

3) 本人願意對自己的所有回覆,負上任何責任。
4) 部份伺服器為爭取及 ...
敢問此算是LOOP?
此帖標題為何?
版主向會員申訴需要去用戶申訴給超版跟管理員睇?
會員向管理員申訴反而要留嚮主版卑會員睇?咩理論?
你一味針住EDDIE既更新檔黎講唔算係針對佢?
一早已經講左所謂街檔係指->>非官方認可發佈之更新檔或主程式

若然你還不明白,我可以找人告訴你,
插件SMX檔
更新/主程式EXE檔
以及STEAM官方程式製作的VPK檔,
此等檔案有何分別

3個月過重?
選擇只有兩個-> 3個月定永久?

請不要再跟我繞圈子

哪天一個人去打別人(EDDIE)的兒子(更新檔),是否可以說:我又不是打你,你生什麼氣?

對部份為這種事而不運作伺服的玩家感到悲哀,因為玩家會自動過戶 我相信在L4D2懂得開場的玩家不止二百人,區區少數何足畏懼

各位如果真係冇場玩黎搵敏媽,四至八開SER不是難事

Gaming Live

發新話題