發新話題

假如我们真的幸运的进了四强,谁愿意当我们的导游啊.?

[Close]
引用:
原帖由 花老野 於 2009-10-28 03:26 發表
如果您們不幸遇到VLAN的高級團,,
我倒看你們會敗畢..
雖然每位成員個人技術高..
但我眼見 主力反應不足.. 合作程度未足..
針對閣隊能力所評..抱歉囉.. ...
如果沒有延遲,你會見到我們的反應

引用:
原帖由 [黑店]百地 於 2009-10-27 19:32 發表
有3个方法可以去香港
坐飞机
深圳坐车
珠海坐船,

坐飞机找不到我们找不到赞助商赞助就算了.没那么多$
所以还是选择坐船了..
赞助商?- -勁喎...姐係有搵過@_@但係搵唔到?

引用:
原帖由 包咪咪 於 2009-10-30 13:29 發表
我是an2的boss,因為孩子們都喊我父王
貌似去年的去年和香港的冠軍圖打過忘了
祝AN2各位順利晉級  香港歡迎你們 ^^

經營一個信長團隊這麼久~ 實不容易
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

因本人12月初在忙考試

故未能答覆能否當你們的導遊
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

海洋公园的票250元一张哦..
那边的酒店..一般多少钱住一晚..?
有军人证..买票会不会打折啊..?
我是解放军
大陆代表

呵呵  香港好像沒有這種折扣唷
打算在香港逗留多少天?

2天

第一天比赛
第二天海洋公园
大陆代表

很強大的合作                     

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-27 23:10 發表
Welcome to hong kong 
香港歡迎你

解放軍
十分強大

說的像必定進4強一樣

2天的行程也算不錯唷

我諗大陸隊 入到4強
佢地黎到香港   同佢打個隊做佢地导游   賣佢地豬仔
(以上搞gag  不要認真 )

坐火車我應該可以幫您a_a"成日都做...船就煩少少...我怕您地要迫...船後再港鐵應該差不多吧~_~"
ps:zxc007講的都係事實~_~"...現在有短加長減....去遠的都不太貴0.0"

引用:
原帖由 [黑店]百地 於 2009-10-31 22:36 發表
有军人证..买票会不会打折啊..?
我是解放军
講真=.="有軍人證買票可能都唔會打拆吧=.="(雖然強大)但係過關應該可行特別通道...而且過ge時候要對證上照片..仲有應該係一證一人..無得多吧~_~"....過關快過一般人...時間較多俾您地去玩同做其他事A_A

發新話題