發新話題

[討論] 信長之野望P 15.3F4

[Close]
2月28號 更新DISCORD群連結
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 bool 於 2019-2-25 01:05 發表
可能我咁岩睇個幾次都係個d人即係唔係d人要講到出聲話cd有問題 係會見到佢地講原來未cd好 差少少咁
唔好同佢講。一陣佢又___發老脾條友仔EQ好低,有幾次人地話佢學人地,佢即刻燥晒底 講埋廢話:唔通我食飯又學人地打機又學人地咩訓教又學人地咩,仲吊晒人地老母 熄埋台。仲有網友隨便問下佢做咩咁早熄台,佢又燥晒底話:唔駛休息啊24小時開住個台比你好唔好

引用:
原帖由 廢夠未啊你 於 2019-3-1 13:11 發表
唔好同佢講。一陣佢又___發老脾條友仔EQ好低,有幾次人地話佢學人地,佢即刻燥晒底 講埋廢話:唔通我食飯又學人地打機又學人地咩訓教又學人地咩,仲吊晒人地老母 熄埋台。仲有網友隨便問下佢做咩咁早熄台,佢又燥晒底話: ...
笑死  又要**不良詞語**又要睇 我又唔係開比你睇
句野我琴日開台開講 原來你係我FANS黎架:lol真係失禮哂                                                                                             其實你係咪比我串完條氣唔順姐:lol:lol:lol
公道自在人心

引用:
原帖由 bool 於 2019-2-25 01:05 發表
可能我咁岩睇個幾次都係個d人即係唔係d人要講到出聲話cd有問題 係會見到佢地講原來未cd好 差少少咁
其實我玩個陣都幾多時候有作者AOBA係到  我就未見過有隊友/對手提依個問題
公道自在人心

引用:
原帖由 霸氣_ChunG 於 2019-3-1 13:47 發表
笑死  又要**不良詞語**又要睇 我又唔係開比你睇
句野我琴日開台開講 原來你係我FANS黎架真係失禮哂                                                                                              ...
你咁on 9串到邊個啊 ?你條傻仔唔係以我係個條柒頭啊?加加埋埋都睇過你半個鍾直播,不過你比我感覺成日藉口多多又鍾意賴隊友,但你又唔係勁啵

笑死 真係搞笑 睇半個鐘睇到咁多
唔好傷心啦 最多你留個名我唔笑你啦
公道自在人心

引用:
原帖由 霸氣_ChunG 於 2019-3-1 14:36 發表
笑死 真係搞笑 睇半個鐘睇到咁多
唔好傷心啦 最多你留個名我唔笑你啦
扮風趣?忍住唔好燥比人話一話就燥底,喂你做咩學我打字?哈哈,輸緊又無限賴隊友點點點,你又咪玩到成舊屎咁。企定定比佐佐成政A死,之後發悔氣話槍神肥唔起,你條7頭最上打佐佐無人捉仲要有人輔,係到扮晒野。吊你媽媽 睇你打路0意識好能易殺一比人camp 死9成:lol

引用:
原帖由 廢夠未啊你 於 2019-3-1 14:24 發表
你咁on 9串到邊個啊 ?你條傻仔唔係以我係個條柒頭啊?加加埋埋都睇過你半個鍾直播,不過你比我感覺成日藉口多多又鍾意賴隊友,但你又唔係勁啵 ...
引用:
原帖由 廢夠未啊你 於 2019-3-1 15:02 發表
扮風趣?忍住唔好燥比人話一話就燥底,喂你做咩學我打字?哈哈,輸緊又無限賴隊友點點點,你又咪玩到成舊屎咁。企定定比佐佐成政A死,之後發悔氣話槍神肥唔起,你條7頭最上打佐佐無人捉仲要有人輔,係到扮晒野。吊你媽媽  ...
唉   玩2個回覆就不攻自破
HATER可唔可以高質少少明明睇哂全場 但又要扮到不經意咁  你會唔會好辛苦
公道自在人心

吊。扮神探柯南?屙屎有你份啦快燥底啦。話三好勁過你,你隻傻仔又唔開心好似跳左制咁。咁你隻上3單機成場肥起左都係一舊屎 唔怪得人地咁講啵。唔好燥啦 霸9chung 最能勁從來唔會學人出裝好未?   

你直播好能好睇啊。我重播左幾十次!!!幾時收費啊 我拎定個豬仔錢罌啦

快反駁我啦 啊!!!!!唔通你屎我笑9你,我又係hater咩,唔通生到成個龜頭聰咁款我笑9你,我又係hater咩咩咩咩!!!!!!!hater你老母啊hater   換左啲字眼 啲對白有無似層相識

吊。。。見人玩三好玩得勁又學人玩  你係一舊屎比你六神都無能用架啦

你係咪眼紅呀?
你D回覆好**粗口**大陣酸味囉

石田 點樣大技 1枝出晒?
見人唔使一枝枝射

水計 火計 冰計 都整個強化版?
好似黑風咁

發新話題