發新話題

[討論] 信長之野望P 15.3F4

[Close]
人地出硬裝 信長已經殺唔到啦
好驚咩你?
定係你唔識用信長 叫人改弱?  唔好咁天真啦你
比人地殺完就叫人改弱 我比直江大完係咪要叫作者改左直江招大技阿

回復 436# 的帖子

就係多你呢D人 先場場出
而家好似你驚D 無得用信屈機啦 慘慘豬

回復 436# 的帖子

直江應改 無得入身
大技一直都OP

哈哈 係咩?  我真係想睇你點樣控制作者改信長
       笑死   
我破風信王    玩咩英都咁勁
你改唔改我都場場贏   講真  想死全家無人阻你

講緊平衡問題 關唔關主角問題 你好用腦?

唔該作者將直江改弱大技   
  我可以唔出水打路   

回復 439# 的帖子

你覺唔覺你好_小 學雞 有冇返過學 老師有冇教你尊重人

平衡問題?  有邊忽唔平衡  ?
定係你個腦唔平衡  

講事實你唔岩聽?
信長年年都係咁玩
你宜家先話唔平衡?
喂  毛毛都唔平衡啦 1技2技食到兵範圍咁大 改埋啦笨
火狗改走招3技佢啦  唔平衡WO  食兵有火既
森仔改埋1技啦  食兵咁遠放1技點殺阿
武田2龍改走大技啦 唔平衡WO  有魔免點殺阿
喂  改走魔水啦   有魔水出 點殺阿  
喂 改走 埋1300同800啦  阻住我爆大本阿
喂 改埋大本血量啦
好多血阿點直爆阿  

引用:
原帖由 琉璃若花 於 2018-12-24 19:39 發表
講事實你唔岩聽?
信長年年都係咁玩
你宜家先話唔平衡?
喂  毛毛都唔平衡啦 1技2技食到兵範圍咁大 改埋啦笨
火狗改走招3技佢啦  唔平衡WO  食兵有火既
森仔改埋1技啦  食兵咁遠放1技點殺阿
武田2龍改走大技啦 唔平 ...
笑死我

麻煩你地有交嘈吾好系到傾
本貼非用作此用途

雷切可以弱返D
凍雲都係7.8%, 雷切9-11%都OK

引用:
原帖由 C-O-L-O-R 於 2018-12-25 13:47 發表
雷切可以弱返D
凍雲都係7.8%, 雷切9-11%都OK
首先 雷切只有傷害 凍雲有慢系FOR 追打用 雷切爆 4下其實都系得600法傷左右
好似仲未計要減既數 (btw除非你無開心
E家暫觀望下雷切只有少數英岩用 仲要系全遠攻 近攻英用就吾值6000呢個價

引用:
原帖由 LKW_823 於 2018-12-25 22:37 發表

首先 雷切只有傷害 凍雲有慢系FOR 追打用
其次凍雲系魔水左都有FULL傷 雷切爆3 4下先夠凍雲一下
E家暫觀望下雷切只有少數英岩用 仲要系全遠攻 近攻英用就吾值6000呢個價 ...
而且好多人都係出返耘毒泉,都唔會出雷切

Hi Aoba.
我係頭先街場隻長宗 搵唔到你講個個post同埋pm唔到你
可唔可以貼一貼link

發新話題