發新話題

幫我想下個電腦係咩tist(alan_wong8 請進]

[Close]

回復 30# 的帖子

16號係星期日....如果要落訂, 一係用存款易..一係到vlan shop~

我銀行比你啊,,,,    我無得5搵你e間砌,其他果d都搵5齊d零件

梗係啦...單單係Window 我地係最平...

重有無人識砌amd cpu ,如果你來屯門比我,會5會cheak番個電腦 ?同有無洗機碟比我?

=.="有幾難砌=.=?
會check 番晒所有電腦硬件.
有齊Window 碟同還原碟比你

你地有無金錢上問題?,我媽怕比左貴訂,拎5到貨 = =
因為e排的金融的事

我17日要幾早比訂,先可立即拎到機?

回復 36# 的帖子

比訂只需要$500=.="
放心...我地有record唔會走人數...未試過有咁既情況發生

引用:
原帖由 24040378 於 2008-11-12 17:35 發表
我17日要幾早比訂,先可立即拎到機?
10:00am-11:30am

咁我17日,早上10:30來到你到,5知點搵你?

引用:
原帖由 24040378 於 2008-11-12 19:58 發表
咁我17日,早上10:30來到你到,5知點搵你?
請直接到銀行過戶...然後留低過數紙, 致電比我就可以了

打咩電話比你?vlan電話?
姐係我早上入$比你,之後打比你講入左,?晚上然後我來你到拎機?

係, call去我手提....(呢樣我會遲d 直接通知你)
講入左, 會員名, 要邊個list~你想唔想送貨丫?

AMD PHWN64* 4  9650 QCAM2 CPU(2.2G/4MB/95W)
GIGA BYTE GA-MA770-DS3
A-DATA DDR-2 800MHZ 4GB (Extreme Series CL4, 1GB dual channel)
SEAGATE 250G SATA -2 HDDw /7200RPM. 16M
Gigabyte GV-R485ZL-512H HD4850 512MB HDMI
ASUS 20X SATA DVDRE DRIVE w /LIGHTSCRIBE
Gigabyte GZ-X1-B (黑色)
DELTA ACTIVE POWER400W 20+4PIN POWER SUPPLY(12CM)
CHINESE WINDOW PROF.EDITION(OEM)
我都係15日入$比你,我16/17日無時間入
如果送貨幾時送到來?早上12點之前k?

早上12點前送貨屯門 ?有點難度wo...15號入大約17或18號可以安排送貨

發新話題