發新話題

[閒聊] 文字 - 純發洩文

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
無經歷又如何立足於社會,呢代太幸福了,伸開雙手,要乜有乜,但永遠都唔滿足,想要乜一定要得到,講嘢串77,不分大小,表面强項,自以為是,內心就脆弱不堪,所以先有咁多公主病,王子病,一諗唔開就逃避,其至結朿生命,今日上水都有單,所以遇逆境無須自怨自艾,呢D 係比緊錢入你袋,開心又咁過,唔開心亦要過,點解唔開開心心咁過呢...

如果可以 我寧願我一無所有 都想有個幸福既童年
回頭是憤慨 看不到未來

幸福唔限於童年   除左親情之外   愛情亦可以比到親情既感覺你

只係睇你識唔識去把握  雖則你經過咁樣既童年  可能相處之間會有d小問題

盡量去把握而家可以把握既幸福吧    回望過去  你既腳步只會一直向後

唔好咁啦 努力去找自己的道路吧 你還算年輕大把路等著你 或許有天你可找到你的人生 所以不要旅棄。還有很多人支持你別灰心

島津係一隻好有趣既英

以前玩親都會心跳加速

(我知重點唔係依到,有少少離題)

BTW,加油

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2014-3-10 20:50 發表
如果可以 我寧願我一無所有 都想有個幸福既童年
童年只能回味,沒有也不因難過,不要眷念.
我細細個就單親, 而我的童年回憶,在收到父親離世的那一刻就已經停止.

我同你年紀差不多,沒有太多可以分享,但我想說,最重要的是我們還活著.

回復 36# 的帖子

你唔會同我講你23歲下化......
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2014-3-10 21:16 發表
你唔會同我講你23歲下化......
\

同我企埋一起,人地會以為你大過我..

回復 38# 的帖子

我只係聽到你話小弟我比較成熟
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2014-3-10 21:19 發表
我只係聽到你話小弟我比較成熟
試得講笑.唔錯唔錯.

太多時間亂唸野, 不如幫我唸下如何提高網吧人氣. 閒日的晚上,認真慘淡.

回復 40# 的帖子

我尼幾日放假 上黎網吧睇睇
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2014-3-10 21:47 發表
我尼幾日放假 上黎網吧睇睇
恩,上個星期,,阿牛先上過來探過我.

見返大家,有種滿足感.有種想擁抱的衝動.

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2014-3-10 01:10 發表
聽日會解答到你大部份問題
如有意繼續收看 歡迎加分已作支持
追post留言等進度

我深信苦盡甘來,出色成功的人都是這樣撐過去,我們總不能跟別人比較誰更幸福或者倒楣,因為到了種子收成的時候才會發現自己得到了多少。

你為了生活努力過了,或許是時候計劃未來,到底是走理想,還是走生活,該怎麼去行?
[url=http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1067]http://www.ipve.com/bbs/images/ad/literature.jpg[/url]

原來挽信長要每日練成十個鐘架....
咁我真係未夠努力

發新話題