發新話題

WE活動第一回技能比賽投票開始

[Close]
我支持 3/VLAN-IPVE技能創作比賽-輪迴火舞
原因:好有型@o@
我支持 7/VLAN-IPVE技能創作比賽-輪迴火舞
原因:好令;$ 同埋很有霸氣@@

引用:
原帖由 kwai 於 2011-11-24 19:05 發表
呀平   我個燃燒的火燒-.-唔係咁......   你睇下....
7zZWuGBfiGc

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=484122

回極死●朽木:   要實用   只要係開WE 改佢開施發速度   觸發之間既時距   傷害值  等等    ...
回番你,只因你要集中d火,如果整到集到好快,就唔靚,就好小人投你,而你太慢又唔實用,你呢招用係守城到係最好

3/VLAN-IPVE技能創作比賽-輪迴火舞
原因: 好看,閃埋去個下有霸氣。
2/VLAN-IPVE技能創作比賽-燃燒的火種
原因: 爆個下好逼真。
16/VLAN-IPVE技能創作比賽-元素之陣
原因:色彩繽紛。

回復 32# 的帖子

SORRY  我E+先知  VLAN人  睇觸技  係睇埋實用 (實用ED野有排改  明唔明  就如火技  可以作爆塔   唔好同我講我D塔識走  / 是旦一度加個暈  控場  會戰時 磨人血 冇話一定要殺人  你唔走有2個選擇   開魔水  食哂個大   /  再話冇用 物傷LO  改123技作平衡或做配合大既D技能    好似9女咁  )  仲有加快左一定唔華麗?   試過了?

(我對住__冇咩心機)  唔睇難易 技巧 創意  仲要睇錯  我係既話  都學人DOWN模組  直接用出黎啦(回某WE外人  唔係你)

我支持
7/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之陣
原因:好令招技
windz★回憶=]

回復 34# 的帖子

其實我想你整好招技能,借落我張圖到姐 ,所以高d要求

我火既唔係你  係有D唔識WE既人亂講野

引用:
原帖由 kwai 於 2011-11-28 10:44 發表
我火既唔係你  係有D唔識WE既人亂講野
學一兩年WE
咩都識啦

我火既唔係你  係有D唔識WE既人""亂講野""
唔識WE唔係問題    重點問題係個3隻字

喔..無人投我-___-

我投 zxbooak 的全部技能..!~

投番leo=w=~~~~~~~
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

在這個投票的LAST DAY中,作為參賽者的一名,或多或少也應該參與一下投票活動。
雖然未能投自己的作品,但也有非常多出色的作品可以贏得票數。
而我也不會因為有競爭對手既不投給應該投的作品。
我投
7/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之陣
原因:真的非常出色,有角度計算中有著出色的表現,畫出的六芒星也十分的美觀。在華麗的角度看,這一個作品十分完美。
10/VLAN-IPVE技能創作比賽-閃雷
原因:做出了出色的技能,逐漸加快施展技能的速度令技能更顯美觀。無論從制作難度或是美觀都非常出色。

其實這樣會唔會好一點,可惜已完結。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

結束投票,E幾日內有結果

因為
#13不清楚投16/11,如一天內不PM我說明2招技內投邊招,投票會作廢
,#40因為zxbooak共有5招技,如一天內不PM我說明5招內投邊招,,投票作廢

發新話題