發新話題

[交流] 大家有冇諗過結局係點

[Close]
引用:
原帖由 ╭DeviL★鳴 於 2011-8-19 19:36 發表

9唔答8 講講下火影
無啦啦講同哈利波特差吾多
其實好多結局都系差吾多
宜家都系諗姐

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2011-8-21 04:00 發表

其實好多結局都系差吾多
宜家都系諗姐
咩結局都係主角贏架啦 e樣一定 只不過係睇佢點贏姐 鋼鍊大結局就係1個例子 有咩可能咁都會贏--

鳴人同斑打既時候要用9尾既力量,win左斑,9尾解放,為左木葉同9尾一齊死,最後與4代都成為木葉既英雄,佐助就比鳴人感化,繼承鳴人既火之意志

引用:
原帖由 MassIveHIT 於 2011-8-21 12:56 發表
鳴人同斑打既時候要用9尾既力量,win左斑,9尾解放,為左木葉同9尾一齊死,最後與4代都成為木葉既英雄,佐助就比鳴人感化,繼承鳴人既火之意志
--下 佢拎九尾力量好似係為左打佐助
而且九尾就算放左出黎都冇用,鳴人都拎哂佢d力量
就算唔用九尾桌羅 都唔會比番佢啦

回復 34# 的帖子

你講左甘多野,但係我完全唔明你講乜

引用:
原帖由 ╭DeviL★鳴 於 2011-8-22 02:16 發表
你講左甘多野,但係我完全唔明你講乜
有同感

我諗都好難會有結局

已更改-.-

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-8-22 02:10 發表

--下 佢拎九尾力量好似係為左打佐助
而且九尾就算放左出黎都冇用,鳴人都拎哂佢d力量
就算唔用九尾桌羅 都唔會比番佢啦
D桌羅原本就係9尾既,
嗚人拎到佢既力量係因為佢仲係嗚人身體到,
鳴人用佢既桌羅9尾就一定要係鳴人身體,
9尾出左黎,鳴人仲會拎到?
咪玩,我記得我記憶中鳴人好似無可以係身體外拎到9尾既力量,
情況同暴走既9尾形態一樣,
一去到9尾形態(講緊暴走)9尾就會出到黎,
仲有9尾既桌羅鳴人用到係因為佢4代引導(記住係引導)9尾桌羅比佢先用到,
要用到就要有封印術仲係到先得,
9尾出到黎,姐係封印術無左,封印術無左,姐係4代引導唔到9尾桌羅比鳴人啦

引用:
原帖由 MassIveHIT 於 2011-8-22 11:45 發表

D桌羅原本就係9尾既,
嗚人拎到佢既力量係因為佢仲係嗚人身體到,
鳴人用佢既桌羅9尾就一定要係鳴人身體,
9尾出左黎,鳴人仲會拎到?
咪玩,我記得我記憶中鳴人好似無可以係身體外拎到9尾既力量,
情況同暴走既9尾形態一 ...
引導-.-唔明封印街唔係解左啦咩

引用:
原帖由 KaI-S!nG 於 2011-8-22 15:32 發表

引導-.-唔明封印街唔係解左啦咩
佢唔係解左,係佢張9尾所有桌羅都放哂入鳴人身體,
原本係鳴人身體入面既係9尾既小部分,
你睇動畫定漫畫,漫畫既有講過,
你講封印術解左係唔係動畫前幾集話個卷野?
個卷就係話比哂9尾既桌羅入鳴人身體,
個卷係桌羅封印鎖匙唔係9尾封印鎖匙

引用:
原帖由 MassIveHIT 於 2011-8-22 17:08 發表

佢唔係解左,係佢張9尾所有桌羅都放哂入鳴人身體,
原本係鳴人身體入面既係9尾既小部分,
你睇動畫定漫畫,漫畫既有講過,
你講封印術解左係唔係動畫前幾集話個卷野?
個卷就係話比哂9尾既桌羅入鳴人身體,
個卷係桌羅封印 ...
真係唔知bo 紅字之後個d

嗚人冇可能做火影

引用:
原帖由 jiffchan246 於 2011-8-22 21:37 發表
嗚人冇可能做火影
咁又唔一定 佢不嬲好想做火影
乘乘有糖食....

我諗冇結局....作火影個個...直到死到冇結局....緊住又有人幫佢作.....幫佢作個個到死埋....仲有人幫佢作................................................................................. :lol :lol

發新話題