發新話題

此活動暫時停止. . .

[Close]
版主好識用活動帶動2區

好!!

搞咁多野 佢既最終目的就係帶動2區...
只希望唔好因為有活動2區先多人
當冇活動個時 , 一樣咁多人就好==]

ninty999!加分加分

引用:
原帖由 雲宏宏 於 2011-4-8 22:46 發表
搞咁多野 佢既最終目的就係帶動2區...
只希望唔好因為有活動2區先多人
當冇活動個時 , 一樣咁多人就好==]
不知道...

support~~1.133 so gd@@

我唔覺得會帶動2區
你地自己會主動去2區嗎?
d人之所以會去1區
又咪係因為羊群效應
當 1區 220人的時候
     2區先 50人 請問你們會去2區還是1區 ?
不包括 和朋友去2區 自行玩樂

有活動呢個出發點係好
但係 玩埋d e家唔流行既圖
有什麼用呢?  為什麼玩1.133 而唔玩1.132?

活動玩3.15 疾風圖 呢d一定會多人玩d
好過你個d 咩懷舊圖 1.133
1.132 仲懷舊過1.133

同埋 點解你個活動 可以唔係set定一個時間出黎
比人睇下岩唔岩時間玩
而係要等你得閒個時 先肯開活動黎玩
會不會有問題呢?
姐係強逼玩家 要24小時 係cp面前
等你開活動?

你真是一個好偉大 好為玩家著想的版主

引用:
原帖由 GapX 於 9-4-2011 06:48 PM 發表
我唔覺得會帶動2區
你地自己會主動去2區嗎?
d人之所以會去1區
又咪係因為羊群效應
當 1區 220人的時候
     2區先 50人 請問你們會去2區還是1區 ?
不包括 和朋友去2區 自行玩樂 ...
假如想帶動2區 應該系要各位團長叫自己團d人去2ser玩 咁會好d

引用:
原帖由 ☆Twins↗健 於 2011-4-9 18:58 發表
假如想帶動2區 應該系要各位團長叫自己團d人去2ser玩 咁會好d
我認為 假如可以改變忍村01區既人數會仲好
將240改為 160人
咁仲好啦

我都唔覺得會帶動2區....始終玩火影既人唔過300         就算2區就有位我都寧願等1區有位先入

首場已開了場!
地圖2.3版本...位置有限先到先得!

活動時間! 日後再更改!

不過講真   版主搞尼d活動都幾好...起碼d人會問 咩係2.3   
= =話說2.3真係好好玩   技術需求比3.15高好多...而且英既實力好平均  除左嗚人同鬼
其他英無話邊隻特別突出   又唔洗禁咁多隻英...
又有忍具可以玩....真係一流   可惜vlan無人玩....

引用:
原帖由 紅眸 於 2011-4-9 20:25 發表
不過講真   版主搞尼d活動都幾好...起碼d人會問 咩係2.3   
= =話說2.3真係好好玩   技術需求比3.15高好多...而且英既實力好平均  除左嗚人同鬼
其他英無話邊隻特別突出   又唔洗禁咁多隻英...
又有忍具可以玩....真 ...
有興趣玩嗎?
活動 已開場. . .!

活動地點:忍村02!
地圖:2.3
位有限先到先得!

快来人拉..好闷

求SM啊.....- -..

發新話題