發新話題

[HD]♥妃ˇ囡鬼已滅 片已出 by:雷神v3v

[Close]
樓主水已潛?_?
小弟求滅號7_7
可以復灼嗎?_?

、睇滅號到咁多野討論-______-

人地有講過要你幫咩 e d叫做多管閒事 好得閒丫你 打你ga機啦_ _ _。
I'M BaCk=]
兄弟門 MiSs YoUr'S
認真你就輸了

vLan小了一位神手 因炮

老九同佢打番場團戰咪得lor.係到炮有咩用.?

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:12 發表

原來系咁 但我feel到有串咀成份lor
(朋友),問多你一野,如果係你既朋友人滅左,之後俾人抽水,咁你嬲唔嬲先,如你唔嬲,我神服你FEET下

引用:
原帖由 ★CaNcEr♥成 於 2011-3-28 22:15 發表
人地有講過要你幫咩 e d叫做多管閒事 好得閒丫你 打你ga機啦_ _ _。
如果 你系街上 見到有人比人打到pk 但佢無叫你幫 你系唔系會唔幫

引用:
原帖由 ★MigHTy_DanLo 於 2011-3-28 22:16 發表

(朋友),問多你一野,如果係你既朋友人滅左,之後俾人抽水,咁你嬲唔嬲先,如你唔嬲,我神服你FEET下  
講真 你打得滅號=.=輸左都預左比人整片架la 唔同 人地會放過你啦?
好似你打杖輸左人地都會屠城la

係 關我咩事 比人打咪_街 你都傻ga 閒事少理 生活多一點樂趣
I'M BaCk=]
兄弟門 MiSs YoUr'S
認真你就輸了

引用:
原帖由 ★CaNcEr♥成 於 2011-3-28 22:18 發表
係 關我咩事 比人打咪_街 你都傻ga 閒事少理 生活多一點樂趣
e d 系你個人風格 不=我

神片
lag到不想睇了
曲終人散

姐係咁新手就無罪
新手仲要串同炮就有罪
yintx你連咩事都唔知
你嘈wt?
品德。戰友
ゞBLuE_-

一滅人號就好囂張啦,整埋片放上網啦
究竟有乜為呢

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:16 發表

如果 你系街上 見到有人比人打到pk 但佢無叫你幫 你系唔系會唔幫
我唔會,我會打999,叫police叔叔幫佢
仲有,睇下係邊個

姐係你係條街上面見到人地比人打 你就埋去幫佢
話唔定比人打個個係殺人犯?
點計先
品德。戰友
ゞBLuE_-

發新話題