發新話題

vLan信長聯賽正式接受報名(10月24日15:00將截止報名)

[Close]
引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-9-3 16:25 發表
聯賽地圖版本為 信長fa圖  即大家熟悉的b版

而fa版作者將聯同委員會合作  製作vLan官方版的信長圖

我地會充份聽取玩家意見  希望打造一張迎合所有香港人既信長圖

等大家一直可以玩落去

目前地圖製作組有
MS.flow ...
全新地圖 到時實好好玩la

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-9-3 16:25 發表

我地會充份聽取玩家意見  希望打造一張迎合所有香港人既信長圖

等大家一直可以玩落去

目前地圖製作組有
MS.flow ...
正呢                                                                

支持 何時有得報名
參賽人數?團隊名單.
期待正式報名時候

有四大強團不用玩了

回復 34# 的帖子

四大強團=vlan big4?   

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2010-9-3 18:35 發表
支持 何時有得報名
參賽人數?團隊名單.
期待正式報名時候
已經正式接受報名  係團隊管理頁面  多左「參加聯賽」選項
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

期待快d到
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=328416&extra=page%3D1

求團收我
我想聯賽;...

拿老老實實 . d replay 我地有無得下載架先

引用:

等大家一直可以玩落去

目前地圖製作組有
MS.flow ...
b/s混合
我叫星哥na ^.<

唔知王城玩唔玩呢

引用:
原帖由 小明坐飛機 於 2010-9-3 19:59 發表
拿老老實實 . d replay 我地有無得下載架先
公開下載  仲會有d方便大家搜索rp既功能
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-9-3 21:00 發表

公開下載  仲會有d方便大家搜索rp既功能
咁就幫你手幫幫啦

期待正式報名
小細IS ME
只愛L.wc一人

發新話題