發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 yesterday5617 於 2009-9-16 01:06 發表
最新版規最尾果一條=紀敏大哂 冇交嗌   真係悽悽慘慘

最尾果條就係呢條""16.如果有受到緋議的違規(是否算是違規),以  超級版主  紀敏 的判定為最終判定,不得異議"" ...
啫係你覺得紀敏唔夠公平公正,要揾其他人管?或者你上離只係為左揾交嗌?
已轉行玩steam版

玩單gag lo
唉~

新板規最後戈條
設黎有mud用
根本唔需要有板規,
紀敏就係板規

引用:
原帖由 tslney 於 2009-9-17 08:07 發表
新板規最後戈條
設黎有mud用
根本唔需要有板規,
紀敏就係板規
同上呀   

板規敏

我覺得太多人去挑剔任何一位版主  

冇佢地,好多問題我地都解決唔到...冇佢地提醒,我地唔知原來係有置頂post可以解決到,相反係我地問多左問題...

以上說話並冇偏袒成份,純粹個人意見!!

我真系未見過D甘的人

玩COOP,有個叫****嚴禁以任何形式列明或暗示任何有關人士暱稱****本來人地快入安全門唔使死的(好滿血),快到果時故意關門唔比人地入,攪到成隊人死晒過唔到關,仲要唔止一次,平時又成日射自已人,都唔知點解D人素質甘差的~!
怪之得最近甘多人開場都設密碼了~!

引用:
原帖由 女王之黑貓 於 2009-9-23 20:38 發表
玩COOP,有個叫乜“”的,本來人地快入安全門唔使死的(好滿血),快到果時故意關門唔比人地入,攪到成隊人死晒過唔到關,仲要唔止一次,平時又成日射自已人,都唔知點解D人素質甘差的~!
怪之得最近甘多人開場都設密碼了~! ...
哩個區好似唔比show玩家既名嫁....自己改番啦.
3. 如發抱怨內容帖子 嚴禁以任何形式列明暗示指出 該場場名或任何有關人士暱稱  或有關人士團隊名稱 以免引起罵戰(包括短片)

已轉行玩steam版

金日我真慘=.=
改左個日文名...入人ser
點知...個場主以為我係日本人

所以ban左我 ==
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-23 21:37 發表
金日我真慘=.=

所以ban左我 ==
吓= ="咁奇怪?
....我用英文名,都冇人當我係外國人喎~....
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 wookayan 於 23-9-2009 09:37 PM 發表
金日我真慘=.=

所以ban左我 ==
我保證你一開mic d人即刻唔踢你.好多人都好咩咩咩架=口=
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-23 21:37 發表
金日我真慘=.=

所以ban左我 ==
咁...你應該講句"baga"先走..

點挖而家d人咁冇品

踢人都唔講聲
有時又話廢..
我一入到去得血10血咋  想我點

係咁嫁啦~冇計啦.我覺得自己開ser玩仲好啦,唔洗受一氣.

P.S.你係唔係應該將張帖放去抱怨區到呢...?
已轉行玩steam版

剛剛同我2個fd玩...
之後想3 hunter
我係boomer....想change
之後...有個白痴去左....重要火hun
我就問佢..why 去
之後佢講我係港女囉...
吹到....衣d人真係返香下啦-.-
کaþKa

發新話題