發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
條友 用投票踢人?
定係點...

引用:
原帖由 dozens 於 2009-9-6 14:54 發表
有時玩l4d玩到悶都想玩下l十幾d,但係成日都玩唔到最後,因為真係會頂唔順=..=

1)正常人突變異形:玩過個server就tk唔扣血燒到先扣,就係d人差唔多入晒安全室既時候,突然之間就有人放火,扣到d人訓晒...你走得甩唔緊要, ...
正常人變異形果下..我都認為好惡頂啊=.=||
因為無啦啦有隻野係你左右邊出現仲打到你半死
令人係好火大

請使用抱怨帖既功能

引用:
原帖由 dozens 於 2009-9-6 14:54 發表
有時玩l4d玩到悶都想玩下l十幾d,但係成日都玩唔到最後,因為真係會頂唔順=..=

1)正常人突變異形:玩過個server就tk唔扣血燒到先扣,就係d人差唔多入晒安全室既時候,突然之間就有人放火,扣到d人訓晒...你走得甩唔緊要, ...
1 , 2 , 4 , 5我成日做....哈哈哈哈哈

冇血性 上

岩先玩vs戈陣
對面有個唔郁
跟住我地戈d人就話:親佢地唔郁,快d行la,唔理佢有冇品la
我話 -1點行ar
跟住我就比人踢左
無奈 呢個咩世界
durexxxxxxxxxxL

E個世界不嬲唔公平 你用貴價買一樣野  有時得原價既70%賣  玩online  game有D似買菜  D人講價講到離晒譜

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-9-6 19:54 發表
請使用抱怨帖既功能
此話何解啊???

唉...
我新手諗著入VS新手場...
點知一堆高手=.=

跟手仲要自己有時唔小心做錯白目野=.=
又唔走得場
就比人串到實一實

來這度是想同被我困櫌的人講聲唔好意思

同抱怨自己冇料到...入親場玩都orz

PS:有冇技術片看下以増進技術?orz

引用:
原帖由 matthewhln 於 2009-9-13 01:54 發表
唉...
我新手諗著入VS新手場...
點知一堆高手=.=

跟手仲要自己有時唔小心做錯白目野=.=
又唔走得場
就比人串到實一實

來這度是想同被我困櫌的人講聲唔好意思

同抱怨自己冇料到...入親場玩都orz

PS:有冇技術片看 ...
打多d就ok架啦, 邊個高手唔係由新手開始練番黎 ?!

串你果d聽下算啦, 唔洗擺係心度既

技術片可以上youtube 搵 , 或我地L4D既貼圖/影片區都有d!

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-9-13 02:01 發表

打多d就ok架啦, 邊個高手唔係由新手開始練番黎 ?!

串你果d聽下算啦, 唔洗擺係心度既

技術片可以上youtube 搵 , 或我地L4D既貼圖/影片區都有d! ...
果d用哂第三者視頻點練啊=.=

火都黎
vlan玩家主要有以下問題:
1.極不團結:英雄主義點打專家?
2.槍法差勁:你唔博爆頭,點樣快d清晒所有殭屍?
3.淆底:而家係玩game,唔係現實,洗唔洗一見到tank就走人= =?
4.自相殘殺:殭屍個頭唔見你射中,玩家個頭你下下射中

點解我開l18d冇人架
嗚嗚嗚

引用:
原帖由 55331200 於 2009-9-15 08:52 發表
火都黎
vlan玩家主要有以下問題:
1.極不團結:英雄主義點打專家?
2.槍法差勁:你唔博爆頭,點樣快d清晒所有殭屍?
3.淆底:而家係玩game,唔係現實,洗唔洗一見到tank就走人= =?
4.自相殘殺:殭屍個頭唔見你射中,玩家個頭你下下 ...
老實講,每次見到tank我都會走先XD因為咁樣刺激d
已轉行玩steam版

最新版規最尾果一條=紀敏大哂 冇交嗌   真係悽悽慘慘

最尾果條就係呢條""16.如果有受到緋議的違規(是否算是違規),以  超級版主  紀敏 的判定為最終判定,不得異議""

引用:
原帖由 yesterday5617 於 2009-9-16 01:06 發表
最新版規最尾果一條=紀敏大哂 冇交嗌   真係悽悽慘慘

最尾果條就係呢條""16.如果有受到緋議的違規(是否算是違規),以  超級版主  紀敏 的判定為最終判定,不得異議"" ...
=.=  我相信公道自在人心者 =.=
若果你無行差踏錯, 無犯規既仲咩要同你嗌交者 ?!

發新話題