發新話題

[原創] 01區真係沒落了 隨便打場絕信都可以遇到d冇品人 唉

[Close]
引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-23 22:15 發表

而且我都冇話你 我話緊個幾個fd 請唔好對號入座 不過你認你冇品我都冇所謂既
我由第3樓已經講左 黠樣屈你?
定係其實你自己根本唔識字?
...
自己知啦 點兜都系一樣
叫人指出邊度屈@@指左又唔認 你人品仲賤啦

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 22:18 發表

自己知啦 點兜都系一樣
嘩 你玩斷章取義黎屈我
依家我用番成個黎回
你賤定我賤?

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-23 22:17 發表

咁我就唔知你地呢D要靠玩BUG先爆得入既叫做咩呢?
場場羸我? 唔該上RP上圖 冇圖 你話你屠到我走場 見到你要叫你大佬都仲得啦
你地冇品呢個係事實啦 不過 ...
哈哈 姐系果場有5個賤男
睇來你唔只個腦有事 隻眼都有事
好可憐

回復 12# 的帖子

插你個傻屎眼 抽水王

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 22:18 發表

自己知啦 點兜都系一樣
都知你小學未畢業 唔係好識中文架啦
睇野睇一句 之後拎住個句黎屈人
到你大個左仲得了 哥哥我真係怕了

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 22:21 發表
插你個傻屎眼 抽水王
鬼叫你自己唔知頭唔知路冇啦啦走入黎比我抽咩
講左唔係講緊你 都仲要申個頭埋黎比人砍
唔抽你都對唔住自己啦
不過我就有證有據既
唔好屈得就屈啊 小心哥哥我告你

絕信09不嬲都係玩bug技嫁啦~唔係點會叫09
冇人話唔比你禁~但有時入到去其他場禁十九幾廿萬樣野~就會心唸==咁你開黎做咩
分身bug係有得破~但如果講bug技~平手大已經係神級bug技啦~係哂d時間姐~
輸左分身bug又點~我唔信場場都可以用同一招比人gg~輸左咪下場再黎~
吸敏分身~用一隊騎兵就可以清哂~

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-7-23 22:37 發表
絕信09不嬲都係玩bug技嫁啦~唔係點會叫09
冇人話唔比你禁~但有時入到去其他場禁十九幾廿萬樣野~就會心唸==咁你開黎做咩
分身bug係有得破~但如果講bug技~平手大已經係神級bug技啦~係哂d時間姐~
輸左分身bug又點~我唔 ...
的確009真係好多bug技
之但係個場主已經講左話禁野 而且唔多
2樣 一樣係叮 一樣就係bug
咁你呢個時候唔鐘意 其實你可以走
咁你唔走 你都預左要接受禁野
係呢個情況下 都要用BUG既 咁咪叫冇品LO
分身BUG大把方法破啦 禁佢一下言都已經KO
咁我個重點係佢係禁完都仲要用
呢個先係POINT

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 22:21 發表
插你個傻屎眼 抽水王
我係抽水神

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-7-23 23:30 發表
我係抽水神
屎水大把抽

引用:
原帖由 LOVE.MING 於 2015-7-24 00:28 發表

屎水大把抽
ming jai約埋傻平出來通通佢?

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-23 22:45 發表

的確009真係好多bug技
之但係個場主已經講左話禁野 而且唔多
2樣 一樣係叮 一樣就係bug
咁你呢個時候唔鐘意 其實你可以走
咁你唔走 你都預左要接受禁野
係呢個情況下 都要用BUG既 咁咪叫冇品LO
分身BUG大把方法 ...
==其實bug既定義~就咁打禁bug~咁林2都有bug~狂心都有bug~
平手大都係bug技~潛爆+分身~嘟嘟嘟仲有一堆
所以咪話禁bug既意思係禁哂所有定禁某幾個~
而且吸敏分身==個人認為唔算係bug分身~2-400敏算得係咩~咁如果對方有出村正~都可以吸到差唔多既敏~而且係全能力
如果真係比人抽到信1 分身大~出埋村正~咁佢分身既屬性都係唔會低嫁啵~咁又點計~禁埋村正?

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-7-24 17:49 發表

==其實bug既定義~就咁打禁bug~咁林2都有bug~狂心都有bug~
平手大都係bug技~潛爆+分身~嘟嘟嘟仲有一堆
所以咪話禁bug既意思係禁哂所有定禁某幾個~
而且吸敏分身==個人認為唔算係bug分身~2-400敏算得係咩~咁如果對方 ...
咁既然話左禁BUG 你自己都有話狂心林奇個D技有BUG啦 咁自己係唔用得架啦
林奇2唔出上忍A大本 本身其實冇咩問題 技能設定係咁 狂心冇話唔比用啊 係唔比你用狂心BUG
但係分身BUG 你係張一D原本非永久性增加既能力強制性咁係分身上永久性增加
村正吸完能力 你隻人同分身數值一樣多 同抽到金川森仔大再分身一樣 呢個應該冇人當係BUG
但係分身BUG 好多場主都禁 我諗大家009打左咁耐 呢D野都知得七七八八啦
我地呢邊已經提左條友N咁多次 佢仲用 好明顯佢問題啦

講甘多- -其實唔禁味仲好....禁左又要哂時間講...開POST 回POST 多9FISH下次講禁BUG講清楚易明D味仲好...為小事嘈幾日...你轉個頭下場咪又係重新玩過...01沒落...就係因為太多你E D人...太在意人地有得用BUG...你無得用....之後個POST搵交嘈....
...對吧?!

講句野~
當上泉柳生未有天生技時~
今川1技  , 吸敏2 , 加敏3技  再分身~冇人講過係bug~
但當出左天生技  潛爆 ~短時間再分身~就開始有人講分身bug~
之後新玩ge人就 開始 咩都唔理~加屬性再分身就叫bug…
但佢o地自己都未知點解要禁…

依家只能接受…場主係大晒~

其實好多新人只睇表面~ 屬性分身叫bug…之後就係咪都禁左先~搞到依家咩都禁
(狂心 林k2 分身bug 叮甲叮叮…a汁…洗泉) 再玩落去會唔會
禁  魔水 10秒魔水  村正  9100  8600… 殺人

加完屬性~再玉子2 玉子大~哩個唔咪重bug咩~冇人講係bug
石川天生技~有時會bug 多把神裝俾人~
回家大 ~m$3  武田3   山本3 ~都係bug技~
拉人 1 ~m$3  武田3   山本3 ~都係bug技~
bug走光~對面唔會提~大多數場主禁完bug~都唔會提︿︿

每個人對bug定義唔同~好難一句bug就講晒~

發新話題