發新話題

管理員 VIP會員無確實根據被版主扣至乞丐階段

[Close]
引用:
原帖由 超人B-) 於 2013-12-30 00:41 發表

不如你同我解釋一下點解個位會員會係網上搵到張相
咁樣好難唔令我覺得你係網上偷相用

同埋注意下你既語氣
你何以見到我扣分會有個人情感?
版主不如你自己試下係GOOGLE圖片條SEARCH BAR到打 "型男自拍" 啦

回復 16# 的帖子

多謝你先

一條LINK
http://www.19lou.com/forum-125-thread-14701346499407289-1-1.html
就已經可以搵到你POST裏面既差唔多全部相

呢啲都算
仲要捉版規黎講
你開貼之前就應該睇好版規先開貼
唔好玩大左先知衰
如果個個人都好似你咁,我呢個版主顏面何存?
定既版規又有邊個會遵守?

我宜家最想既係你不如影返張相俾我睇,證明你POST裏面啲相係你黎
如果證實係你既話,我會同你講返聲對不起。

引用:
原帖由 超人B-) 於 2013-12-30 00:41 發表

不如你同我解釋一下點解個位會員會係網上搵到張相
咁樣好難唔令我覺得你係網上偷相用

同埋注意下你既語氣
你何以見到我扣分會有個人情感?
其實你呢個問題問得唔好 可能要由人與人之間既欣賞心理講起

網絡世界咁大 我亦都可以係其他地方自拍

其他人欣賞我 分享我既照片 所以我認識解釋係無必要

至於我認為你執法帶有個人情感的原因是 根據你定下的所有版規

沒有任何條例符合我的扣威望的情況 而且你也沒有硬性規定去限制會員自貼必須認證

因此你第十四條版規並不適用於我身上 然而根據你現定下的版規

只有兩種適合我的情況 前者是:要求該會員認證 否則立刻關帖

後者則是假設我使用他人照片 初犯者積分歸零

然而你把我的積分扣至-2 請問我的申訴是否合理?
隱。

扣分=扣威望
其實我好多人都警告左好多次
但我發現愈黎愈多人開新AC
係咁POST人地D相
一年以黎 一係就不斷POST同一個人既相 用唔同AC
一係就偷人相 之後就潛水
我覺得警告變左只係一個令人重犯既事
所以我宜家直接扣分
但好對唔住 我無講聲你知先
我宜家會改改去

仲有.. VIP唔係大晒既 POST相同VIP無關係
VIP就可以POST人地D相係會員自貼區咩
會員自貼=貼自己的相片的地方

引用:
原帖由 超人B-) 於 2013-12-30 01:26 發表
扣分=扣威望
其實我好多人都警告左好多次
但我發現愈黎愈多人開新AC
係咁POST人地D相
一年以黎 一係就不斷POST同一個人既相 用唔同AC
一係就偷人相 之後就潛水
我覺得警告變左只係一個令人重犯既事
所以我宜家直接 ...
我真係忍唔住笑左出黎 你呢段野真係好正

我而家申訴緊既係你扣我分之前 你所定下既版規無條符合我

唔係你扣完我分再黎改版規 咁樣就當我犯左版規

既然係你自己無去修正好版規 責任唔係我無去睇版規或者無去遵守
隱。

會員自貼 貼人地D相黎做咩

動機係咩

"網絡世界咁大 我亦都可以係其他地方自拍"
      ^求認證

一句到尾

一係認證 一係摺埋訓教

引用:
原帖由 雄. 於 2013-12-30 01:36 AM 發表

我真係忍唔住笑左出黎 你呢段野真係好正

我而家申訴緊既係你扣我分之前 你所定下既版規無條符合我

唔係你扣完我分再黎改版規 咁樣就當我犯左版規

既然係你自己無去修正好版規 責任唔係我無去睇版規或者無去遵守 ...

"

OK 你認為用人地相係個好正常既事 我都無話可說

我係對自己無改清楚版規既事感到抱歉

但你應該係識字知道會員自貼同型男美女貼相有分別吧

引用:
8.未得他人同意切勿擅用他人照片作任何用途

1.帖子中至少包含一張清楚看見眼口鼻(個一張不能高抄、低抄、過光或光暗之照片),多謝合作

2.嚴禁發表出賣朋友的帖。這是會員自貼區,不是出賣朋友區...如有發現,積分歸0

第1次:轉貼別人的相,積分歸0

第2次:ban ip 禁止使用vlan 1星期
情況嚴重者:ban ip 永久禁止使用vLan

對唔住今次係我錯
  但你一次過三條都有犯D..

引用:
原帖由 超人B-) 於 2013-12-30 01:53 發表
"

OK 你認為用人地相係個好正常既事 我都無話可說
我係對自己無改清楚版規既事感到抱歉
但你應該係識字知道會員自貼同型男美女貼相有分別吧

對唔住今次係我錯
  但你一次過三條都有犯D..

...
其實影相有角度好難避免 高抄低抄好主觀

我見你自己d自拍都係高抄 37面 又過光又過暗

你一口咬定我係用其他人相 高抄低抄已經唔適用我啦

再者 所謂既出賣朋友 請問果個係我本人黎 又點樣出賣朋友

又或者照你講 我係網上偷圖 果個又點會係我朋友呢
就算偷人圖 初犯都係積分歸0

你仲話執法無個人情感

隱。

引用:
原帖由 雄. 於 2013-12-30 02:01 發表

又或者照你講  ...
證明自己係相中人先繼續出黎廢噏啦

引用:
原帖由 雄. 於 2013-12-30 02:01 發表

又或者照你講  ...
咁多廢話

不如認證把啦

你話係本人呀嗎

咁我問你

圖一背景係邊到黎

睇死你一係話唔記得架啦 一係又9唔搭8
「  睇到我當年既影子
      自信的拉、即刻放技、連拉  」

簡單講.

你連證明張相係自己都無. 人地點信你?先證明你係相中人先再講.否則嘈黎無意思.

你一直都冇積分, 如何清0?
VIP 唔係大晒, 唔係你話咩就咩. 買唔買VIP 同此事件無任何關係, 請唔好再將買左VIP 既事當成一件事.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2013-12-30 02:24 發表
簡單講.

你連證明張相係自己都無. 人地點信你?先證明你係相中人先再講.否則嘈黎無意思.

你一直都冇積分, 如何清0?
VIP 唔係大晒, 唔係你話咩就咩. 買唔買VIP 同此事件無任何關係, 請唔好再將買左VIP 既事當成一件 ...
你搞清楚未呢黃生?版主定下既版規指示含糊 係會員既責任?

我係無積分 但係佢既版規係積分清零 口頭警告一句都無 就扣我分

到底Vlan係管理員大 版主大 定係版規大

我買VIP點會無關係 雖然小小錢 但係因為小小事 就可以將我一百蚊落掉左落海?

咁樣趕客 處理既手法 今日真係見識到

我聽日一定問下我讀Laws既朋友 係咪比左錢 未到使用期deadline 被人取消會藉 而無金錢退還 係咪有法律問題先

隱。

引用:
原帖由 雄. 於 2013-12-30 03:01 發表

你搞清楚未呢黃生?版主定下既版規指示含糊 係會員既責任?

我係無積分 但係佢既版規係積分清零 口頭警告一句都無 就扣我分

到底Vlan係管理員大 版主大 定係版規大

我買VIP點會無關係 雖然小小錢 但係因為小小事  ...
vip 犯版規double

發新話題