發新話題

[交流] 三忍!!!

[Close]
引用:
原帖由 CoOLLuN. 於 2012-4-24 19:40 發表

我想講既係 鬼唔知佢地2個實力都唔係下忍 但身份還是下忍? 而個場中忍選拔係得鹿丸一個升做中忍
引用:
原帖由 CoOLLuN. 於 2012-4-24 19:58 發表

我冇話過淨係睇實力wo 鹿丸已是例子
你自己都講唔係淨係睇實力..點解你仲會有呢個疑問..

引用:
原帖由 BSL 於 2012-4-24 23:08 發表
你自己都講唔係淨係睇實力..點解你仲會有呢個疑問..
佢都唔明自己想問咩

唔通要等到佢地咁老先可以打贏佢?
長江後浪推前浪....

嗚人既實力 大家都知唔只下忍  吧 ~
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

身份=下忍 =/= 實力都係等於下忍 . . .

自來也唔夠佩恩係因為完全無佢地既情報 而鳴人就知到佩恩佢地有咩力量- - 仲有蝦蟆仙人講過鳴人既仙人模式係超越左自來也- -  大蛇丸其實廢的.... 你話大蛇丸輸比主角無敵論? 你kai左定la  大蛇丸諗住轉生落佐助度- - 點知衰左- - 佐助係用自己既力量壓住大蛇丸唔比佢出黎- -

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-4-25 01:31 發表
自來也唔夠佩恩係因為完全無佢地既情報 而鳴人就知到佩恩佢地有咩力量- - 仲有蝦蟆仙人講過鳴人既仙人模式係超越左自來也- -  大蛇丸其實廢的.... 你話大蛇丸輸比主角無敵論? 你kai左定la  大蛇丸諗住轉生 ...
大蛇丸並不弱 同佐助vs時 是負傷
+上 單挑4尾化九尾

三忍其實我覺得唔勁
以為講到幾勁幾勁咁

鋼手被潘恩秒殺
自來也都係...
大蛇丸就 比人屍鬼封印KO左,之後仲要比佐助KO

3忍真係得淡笑

比起鼬 仲勁過三忍
卡卡西如果多D 查克拉 我諗係自來也之上

引用:
原帖由 hohoman728 於 2012-4-25 18:11 發表
三忍其實我覺得唔勁
以為講到幾勁幾勁咁

鋼手被潘恩秒殺
自來也都係...
大蛇丸就 比人屍鬼封印KO左,之後仲要比佐助KO

3忍真係得淡笑

比起鼬 仲勁過三忍
卡卡西如果多D 查克拉 我諗係自來也之上 ...
鼬不只勁過三忍 可以說是火影最強
卡卡西因為有眼

作為一套勵志的漫畫相信是作者刻意將嗚門設定為下忍,
通過不斷努力+努力,成為非一般的 下忍
文章有主旨傳達思想, 漫畫都一樣有

樓主傻左理解能力出現問題...

引用:
原帖由 霸氣小飛象 於 2012-4-25 18:16 發表
鼬不只勁過三忍 可以說是火影最強
卡卡西因為有眼
鼬在生時, 真的不怎樣強,
後來穢土轉生, 似有用不盡的查克拉, 瞳力不會下降, 也不會眼出血
因此才變得那麼強

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-4-25 20:59 發表

鼬在生時, 真的不怎樣強,
後來穢土轉生, 似有用不盡的查克拉, 瞳力不會下降, 也不會眼出血
因此才變得那麼強
不強?=.=
月讀 輕鬆收卡卡西皮
打佐助又系讓賽
又知道很多秘密
依家的E邪那美 或可改變戰局

最後都係鳴門同左左打~架啦
うちはサスケ

引用:
原帖由 霸氣小飛象 於 2012-4-25 21:23 發表
不強?=.=
月讀 輕鬆收卡卡西皮
打佐助又系讓賽
又知道很多秘密
依家的E邪那美 或可改變戰局
你不記得佐助小時候要找他哥哥報仇, 可惜不夠打, 自來也出場,
鬼鮫和鼬都在場想捉鳴人走, 自來也出場後, 他們兩個都要走佬

發新話題