發新話題

...

[Close]
引用:
原帖由 nam25121 於 2007-10-5 18:52 發表

你應該掉轉左掛
小學生敢同老師嘈?!
就係小學生先敢同老師嘈

我感覺JaSoNOoOoOo當初意思係,小學生仲細,唔識諗,所以可以原諒佢,

但中學生就唔同,思想都比較成熟,應該知乜嘢係啱,乜嘢係錯,
所以做出咁既行為,係唔值得原諒....

以後改過就得拉~記過係小事~最緊要吸收教訓~

2粒鐘仲睇
真夠悶
無人幫???

引用:
原帖由 chicky 於 2007-10-5 21:38 發表
以後改過就得拉~記過係小事~最緊要吸收教訓~
呢d係習慣,習以為常,唔係話改就改

唉..
個老師頂唔順就唔好做人老師啦....
而家d教育制度又係既,將一大郡無心向學,視紀律如無物既青少年逼返學,
d老師同呢班咁頑劣作一場困獸鬥...
當中部分既滋事份子搞事...不但會妨礙上課秩序和教育進程,
仲會將老師既生命力,忍耐力同埋精力一分一分地磨蝕....
所以....唔想讀書既唔好讀啦...仲返學做乜?你又痛苦老師又痛苦....

唔係講緊樓主...樓主好興自認...
咪亂咁認...廢事罵戰

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-10-5 20:44 發表
我感覺JaSoNOoOoOo當初意思係,小學生仲細,唔識諗,所以可以原諒佢,

但中學生就唔同,思想都比較成熟,應該知乜嘢係啱,乜嘢係錯,
所以做出咁既行為,係唔值得原諒....http://i188.photobucket.com/albums/z308/Add2002/ ...
我都知係咁解
但係如果條件方面不許可的話
就冇咁既可能性發生

肥老都發火= =
睇到我都火

我地個miss上堂嘈都未cry啦= =

果個miss仲要系睇落岩岩讀完大學果d來既

佢最多都系同我地鬥玩...同埋表現得好緊張姐

唔似你呢個miss 咁crazy- -

回復 19# 的帖子

果陣上緊堂              

引用:
原帖由 神機.新手 於 2007-10-5 23:03 發表
唉..
個老師頂唔順就唔好做人老師啦....
而家d教育制度又係既,將一大郡無心向學,視紀律如無物既青少年逼返學,
d老師同呢班咁頑劣作一場困獸鬥...
當中部分既滋事份子搞事...不但會妨礙上課秩序和教育進程,
仲會將老 ...
中3之後有權可以唔讀

引用:
原帖由 光劍滅殺 於 2007-10-6 02:37 發表
我地個miss上堂嘈都未cry啦= =

果個miss仲要系睇落岩岩讀完大學果d來既

佢最多都系同我地鬥玩...同埋表現得好緊張姐

唔似你呢個miss 咁crazy- -
我地個miss都係岩岩讀完大學果d來既

十五歲就可以唔讀書,不過咁細邊有請,到時咪又係潮童一名...

哎~~E傢5讀書~又穩5到工~慘果個又係自己~

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-10-6 15:31 發表
十五歲就可以唔讀書,不過咁細邊有請,到時咪又係潮童一名...
咩叫潮童= =?

發新話題