發新話題

[交流] 兜變得好勁呀..

[Close]
仲要同埋曉合作

第6個應該系班既呀哥
叫大班
咁岩我今日見到佢搞緊冰皮月餅

傻既都知....
第六個官木內的人物是......................

作者啦
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

有傳班而家ge身體係帶土ge

引用:
原帖由 LiFE. 於 2011-7-30 23:20 發表
第6個應該系班既呀哥
叫大班
咁岩我今日見到佢搞緊冰皮月餅

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2011-7-31 15:02 發表
有傳班而家ge身體係帶土ge
斑殺死小南果集爆左面具可見佢面上既紋 (好似鼬果種)    應該唔係帶土既身體

我既推測 (可能性):http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;page=1#pid4162223

我覺得系初代.... 因為能夠召出初代既人系大蛇丸 兜又有左大蛇丸既能力
可以召出初代 所以我覺得系初代會令到班驚

我諗其實e+話自己係班果個係真既- - 只係個身體唔係自己-3-即係好似大蛇丸咁(而佢e+用緊既身體我覺得係帶土既因為從來都無見過佢既左眼) 第6個棺材我覺得係班自己既身體

引用:
原帖由 siubam燒餅 於 2011-7-31 22:51 發表
我覺得系初代.... 因為能夠召出初代既人系大蛇丸 兜又有左大蛇丸既能力
點會....啊

而家班既實力

點同之前
我佛慈悲

估黎估去都冇答案  不如慢慢等佢出啦

我知第6個棺材係咩人啦
佢係兜個呀哥
信長之野望1000蚊個兜  希望我估中啦

引用:
原帖由 siubam燒餅 於 2011-7-31 22:51 發表
如果召到既點解兜只係召前風,土,雷,水影 唔召前火影出黎- -

回復 22# 的帖子

同學你應該冇睇過漫畫?  其實 斑雙眼都係寫輪眼

另外回覆樓上另一位同學
初代係完全比三代伯伯用屍鬼封印左,冇可能再召喚得番

多數系班細佬
因為班以前都覺得自己好對吾住個細佬 殺左佢拎左隻眼

我比較喜歡我愛羅張圖

我都較偏向認為是斑的細佬.....
估那是斑的本體, 想法很新穎., 可能是破解斑虛化身體的祕密所在
而止水和帶土的能力應在鼬之下, 又無親無故, 雖然同是宇智波族, 但關係都已疏離,
不會令斑驚訝...

發新話題