發新話題

[英雄教學]長宗我部元親

[Close]
回15樓
謝提醒
回14樓
那你有什麼好提議?有人出教學,你就不喜歡要來踩,倒不如你去開個教學帖,讓人看看你的玩法是否會較好?留意一下自己的行為...尊重一下自己 也尊重一下別人...你還是有團隊的,不要丟自己團隊的面

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-15 00:11 發表
回15樓
謝提醒
回14樓
那你有什麼好提議?有人出教學,你就不喜歡要來踩,倒不如你去開個教學帖,讓人看看你的玩法是否會較好?留意一下自己的行為...尊重一下自己 也尊重一下別人...你還是有團隊的,不要丟自己團隊的面: ...
其實你係唔係誤會左我意思?
我講緊wing-wing
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

引用:
原帖由 wing-wing123 於 2011-7-14 21:32 發表
如果隻信長真係前期比長中屈到龜塔
我真係好想笑佢
9LV信長,4LV2技,4LV3技加把打刀
打12LV長中+介刀(介杖咩來?)
爆2野就秒左長中,你估你長中未有76,91會好似今川咁硬?
如果D人睇你爆咁多野都5理你
咁輸左都正常
出85其實無咩好,出個神甲同平金無冰打得死你仲好
出85爆野快果幾秒,人地出隊暈冰就收你山
其實長中勁成咁,後期肥左打得WIN佢,都係得本多,佐佐,槍神3隻英
邊洗教,出76我估都無人5知
不如出返D血/法裝阿市,林崎,鳥居教學咪仲好
平釜(平金咩來?)

支持出鳥居教學

引用:
原帖由 ❤Mr.草jaI‵ 於 2011-7-15 00:29 發表
支持出鳥居教學
支持上泉教學

引用:
原帖由 loveric 於 2011-7-15 00:25 發表
平釜(平金咩來?)
平釜係魔水壺

引用:
原帖由 ❤Mr.草jaI‵ 於 2011-7-15 00:29 發表
支持出鳥居教學
發現小草

喂 同我打你會做到?

我玩長宗成日俾人打1到叫媽媽-.-'''

長宗都要攻略-.- 唔同長宗出風傷大炎咩-.-

出6條低低直g呀笨

引用:
原帖由  -★.風爺 於 2011-7-17 16:24 發表
長宗都要攻略-.- 唔同長宗出風傷大炎咩-.-
唔通你冇見過有人玩長宗新手/唔識出裝?呢個post明顯係比新手中的新手看,不喜就不要看
ps
我玩長宗是會出風傷的,一樣壓倒性勝利

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-18 03:47 發表

唔通你冇見過有人玩長宗新手/唔識出裝?呢個post明顯係比新手中的新手看,不喜就不要看
ps
我玩長宗是會出風傷的,一樣壓倒性勝利
通常第4把(或第5把)才考慮

比較常見的名刀次序為:
長船蜻蛉正宗菊一

教學收下了
但我不會跟住黎出裝

神手教學 有冇影片
多多指教:)

發新話題