發新話題

HKz Group re-opened |This Group will be (Warcraft,L4D2,CS)Group

[Close]
唉~你地有冇攪錯呀...
Tus出咩野傳炸彈模式呀又
源網邊到又有呀
你地係我個post到攪攪震想點呀
我咪話唔開lo
我點鬼知你地有寫咩
我自己都寫左個玩法係同魔獸一樣
你地個傳炸彈玩法又係咁?????
好心你地啦
個post唔係比你地係到嘈
要嘈你地另開post嘈啦~

你地有咩問題呀,人地CYm佢寫左個插件好耐啦,佢4月已經搵我試玩
但係玩玩下死hlds,跟住CYm話攪攪,點解永遠你地d人係要過來嘈,
你地d團有幾多人,有幾強大,關唔關我地事呀,我地都只係開比d伺服器比 cs玩家
玩即,成日話抄抄抄,呢到係cs 論壇區唔係比你係到串呀,能樣,成班都係
要嘈咪自己開post lo,我都係睇下post ja,我睇完你地講既野火都來埋,
就算HKz團比你地攪到無人話又點,我都一定唔會玩Tus / Ctp server
成日而為自己好勁,就算HKz 伺服器無其他玩家玩都好,我地HKz團員都會
支持,希望CYm繼續出新模式,唔好理其他伺服器閑言閑語。CYm唔好唔開心啦....

CYM我永遠支持你._.!

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... ight=TuS&page=9

--

樓上所講既野 , 本身我唔理你 但之前聲稱原創既插件?源於網上當原創?

你係唔係開傳炸彈我唔知但係
我聲稱過咩原創插件
你可以講~
你講出來如果係岩既我道歉~

引用:
原帖由 63524123 於 2011-6-9 18:56 發表
你地有咩問題呀,人地CYm佢寫左個插件好耐啦,佢4月已經搵我試玩
但係玩玩下死hlds,跟住CYm話攪攪,點解永遠你地d人係要過來嘈,
你地d團有幾多人,有幾強大,關唔關我地事呀,我地都只係開比d伺服器比 cs玩家
玩即,成日話抄抄抄,呢到 ...
你地唔係抄?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 絕龍劍 於 2011-6-9 19:11 發表

原來CTP係d咁既伺服器
唉...我叫埋成班fd唔玩你ser算
玩左3年..原來真面目係咁....
仲有~你搵緊笑點???? 傻仔ctp 改觀
TUS講左出來
咁你地ctp咪即係抄佢
你咁樣屈CYm
我都可以咁樣屈返你 ...
1. 當時係合併伺服器. 果時已經同tus合併左..
2. 我地CTP打入vlan市場都冇一年 你玩左3年?
3. 紅字人身攻擊
4. 冇屈你個CYm
5. 打手們唔好再出現鳥

冇1年?笑緊你呀傻仔ctp,我一開始玩個陣ctp係開團死架, 你條傻仔咁多野講,ctp果然係垃圾ser 放心我搵人係所有論壇唱9你,邊個唔識我???

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-6-9 19:15 發表

1. 當時係合併伺服器. 果時已經同tus合併左..
2. 我地CTP打入vlan市場都冇一年 你玩左3年?
3. 紅字人身攻擊
4. 冇屈你個CYm
5. 打手們唔好再出現鳥
引用:
原帖由 絕龍劍 於 2011-6-9 19:17 發表
冇1年?笑緊你呀傻仔ctp,我一開始玩個陣ctp係開團死架, 你條傻仔咁多野講,ctp果然係垃圾ser 放心我搵人係所有論壇唱9你,邊個唔識我???
多謝你幫我..
但係唔好嘈可唔可以....
你地要嘈就開post自己嘈
講真我唔想見到ctp
love比面我你自己開post嘈可唔可以我想靜下....

引用:
原帖由 絕龍劍 於 2011-6-9 19:17 發表
我咪唔識你囉
btw, 我地團冇開過團死
引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-6-9 19:21 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3864073&ptid=409790][/url]

多謝你幫我..
但係唔好嘈可唔可以....
你地要嘈就開post自己嘈
講真我唔想見到ctp
love比面我你自己開post嘈可唔可以我想靜下....
認真. 你唔入post咪得

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-6-9 19:21 發表

我咪唔識你囉
btw, 我地團冇開過團死

認真. 你唔入post咪得
咪係囉, 從來冇開過團死
佢究竟清唔清楚你自係喺到UP乜GA?

AMXMODX: Scripting

你地係要嘈
ok~
我唔會開新模式
我都唔會寫插件
我只係開任務伺服器一個普普通通既伺服器
咁樣你地就唔會話我抄~

引用:
原帖由 HKz_CYm 於 2011-6-9 19:29 發表
你地係要嘈
ok~
我唔會開新模式
我都唔會寫插件
我只係開任務伺服器一個普普通通既伺服器
咁樣你地就唔會話我抄~
冇人叫你咁做WOR
BTW 你話唔想係此POST見到我地就一定冇我地? 世界上冇咁大隻CYM隨街跳的.
AMXMODX: Scripting

啊,ctp係咁回,想上位即,ok我幫你,我去高登post你出來幫你上位,做埋影片係youtube,你好快出位,到時好多人識ctp。搵咩歌配ctp,當然搵人唱仲要。

發新話題