發新話題

[完成] 單挑: 紅零 vs NeVeRWInNeR

[Close]
算啦 佢咁想嬴俾佢嬴   

差距太多我一定唔會講出黎
我打計分知人借馬都唔會講

(16樓...兩個立場 )

附件

引用:
原帖由 紅零 於 2011-4-21 23:46 發表
差距太多我一定唔會講出黎
我打計分知人借馬都唔會講

(16樓...兩個立場 )
咁叫2個立場? 我話你想嬴俾你嬴咋wor 訓醒未a?

引用:
原帖由 Taurus 於 2011-4-22 00:31 發表
咁叫2個立場? 我話你想嬴俾你嬴咋wor 訓醒未a?
未訓醒                                                                 .

引用:
原帖由 紅零 於 2011-4-22 01:51 發表

未訓醒                                                                 .
未訓醒就咪係到on__咁回post啦 早d訓啦_頭

系唔系爆人地上路隻800=.=?

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 02:46 發表
系唔系爆人地上路隻800=.=?
中路果隻-.-

3.不准攻擊敵方上/下路哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

而且NeVeRWInNeR 的下忍並無直接攻擊上路聯合任何的建築物,只是以上路作為攻擊中路

800的通度,所以判紅零 上訴無效 現在判NeVeRWInNeR  勝

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

燒阻  兜上路咪算好= =冇兜下路 仁至義盡la 我下路都嘈唔羸..你上訴都無用 上路
當日你自己都兜下路啦 話物人

當日佢地條規例有不清楚既地方
事後改左做
3.不准攻擊敵方上/下路哨兵及箭塔被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

我今場差一下3:0 突然比對手4:2gg.................
引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-22 10:25 發表
3.不准攻擊敵方上/下路哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

而且NeVeRWInNeR 的下忍並無直接攻擊上路聯合任何的建築物,只是以上路作為攻擊中路

800的通度,所以判紅零 上訴無效 現在判NeVeRWInNeR  ...
除追殺或逃......

差一下就系差一下

下次努力喇.我睇好你嫁

明知輸左都可以系度吠
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

咁不如交由管理員定奪吧,

其實我只係想問一問 你既重點都係(我今場差一下3:0 突然比對手4:2gg.................)?

制定規則既原意 並唔係要會員不斷侵犯灰色地帶

但今次會員提出上訴,我地必定會重新修定的。

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

唔係,想話實力唔係差好多                            .

你差1下又點  咁你俾450殺左 下忍再爆800 咪4:2囉

哇 真係差一下 佢點少一下黃點都輸= =
如果為了某些理由而不能貫徹自己的責任,那再多藉口也不能掩飾你的失手

發新話題