發新話題

幫大家找amxx

[Close]
MiNGYeUnG:無限金錢插件已在附件中

回jackyma159 :說話系統插件和無限子彈插件已在附件中
仲有唔隊伍平均唔洗amxx既
只要係server.cfg到打上mp_autoteambalance 0就可以

回suenasd321:幫玩家重生插件我仲找緊,要等下先啦!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 jackyma159 於 2011-4-1 14:03 發表
adm的話之前有[管理員]
vip的話之前有[vip]
普通玩家的話之前有[普通玩家]
同埋無限子彈
要唔要幫你改野:唔駛lu~thx

同埋呢,d ser點先可以唔隊伍平均(amxx)
唔該晒版主 ...
點解唔該版主

amxx名稱:tr剩係可以用kf
要唔要幫你改野:不用了,唔該

amxx名稱:稱號AMXX
要唔要幫你改野:吾洗(用我既能力啦!唔識就幫你唔到)

amxx名稱:抽人做t
要唔要幫你改野:3埸抽1個人做t

AMXX名稱:Awp
要唔要幫你改野::要adm同最後一個ct先用到

AMXX名稱:顯示血量,種類
要唔要幫你改野:t個種類係"TR大佬"&ct就係"決戰者",最後一個ct係"王者ct"

好似好多
你做到就做啦xd

amxx名稱:admin menu
要唔要幫你改野;唔洗啦唔該

引用:
原帖由 KaiJA1 於 2011-4-5 20:03 發表
amxx名稱:admin menu
要唔要幫你改野;唔洗啦唔該
ADMIN MENU 係AMX本身有-.-''
你唔好fake人w0w

我有小小鐘意左愛影。絕望
唔該你呀

amxx名稱:改Tr血量
要唔要幫你改野:唔駛啦~
有小小鐘意左你

引用:
原帖由 jackyma159 於 2011-4-6 23:57 發表
amxx名稱:改Tr血量
要唔要幫你改野:唔駛啦~
有小小鐘意左你
這插件從 tony 的帖子找出來的, 希望 tony 唔好介意..

插件來源:從 tony 的帖子找出來
使用指令:
amx_spawn_hp_ct "血量"   // 這是CT出生時的血量...
amx_spawn_hp_t "血量"    // 這是T出生時的血量...

預設為100,設成0是一出生就死掉...

amx_spawn_ap_ct "護甲量"   // 這是CT出生時的護甲
amx_spawn_ap_t "護甲量"   // 這是T的

預設為 0

作者為 tony987852
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
:o)

amxx名稱: BHOP AMXX
要唔要幫你改野:改只有玩家可用BHOP AMXX. AND 跳一下加100000000000%攻擊力+一JUMP就會死SER

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-4-6 21:18 發表

ADMIN MENU 係AMX本身有-.-''
你唔好fake人w0w
網上面嗰啲整合包就有..
core嘅話唔會有呢啲..

我好新-_-'''''同埋我唔知將d amxx擺係邊;有冇人可以教我??

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-3-31 14:38 發表
amxx名稱:無限$$
要唔要幫你改野:要adm先用到
未test ^^
複製內容到剪貼板
代碼:
#include <amxmodx>
#include <fakemeta>

public plugin_init()
{
    register_plugin("Admin Money", "1.0", "HsK")
    register_forward(FM_PlayerPreThink, "fw_PlayerPreThink")
}

public fw_PlayerPreThink(id)
{
    if ((get_user_flags(id) & ADMIN_BAN))
        set_pdata_int(id, 115, 16000, 5)
}
MoT" HsK

發新話題