發新話題

第一次整片..吾好踩咁盡-___-"

[Close]
樓主既狙同bb --太強悍了
片中有多位勁人但係都拍到13 mins 既野--
佩服

c5m3 fing 後jock =]神乎奇技=]

原來你就係dn

你係game好少開咪

其實練狙可以點練.....我用狙特差.....我見所有高手都有個特徵﹕支狙好掂

狙掂可以保護到好多隊友....
Wolverine

引用:
原帖由 samhui99 於 2011-1-16 14:54 發表
做個朋友得閒玩玩可以嗎?
交流一下
sure
引用:
原帖由 superkiller9394 於 2011-1-17 08:37 發表
原來你就係dn :handshake

你係game好少開咪

其實練狙可以點練.....我用狙特差.....我見所有高手都有個特徵﹕支狙好掂

狙掂可以保護到好多隊友.... ...
你係?
有cs咪玩dm..
冇咪dl返個hunter skeet黎練..

引用:
原帖由 lolzdN. 於 2011-1-17 12:39 發表

sure

你係?
有cs咪玩dm..
冇咪dl返個hunter skeet黎練..
cs dm 姐係咩?

我上網搵過,hunter skeet係咪map黎?我搵唔到
Wolverine

dm=deathmatch
hunter skeet is map
你試下去fpsbanana到搵

引用:
原帖由 samhui99 於 2011-1-16 14:54 發表
做個朋友得閒玩玩可以嗎?
交流一下
我又要..見好少人用狙咁準..so...做個朋友交流下...仲有一樣野...唔好怪我直接...一條片咁多分鐘...真係太怪(吾係話你條片悶)..不過下次你拍片既時候..cut 3-5分鐘好啦...^^
有咩ps3 Ge介紹?

嘩....特感出個D位比你破解哂

哈..我比d歌吸引哂  樓主整得幾好  技術都好神(__)

d歌真係好好聽...不過都係果句..太長啦..15分鐘咁多>3<
有咩ps3 Ge介紹?

我掛住整冇留意時間...
到睇返個陣已經16mins...
整好晒又吾想分2套...又要唸opening/ending/用咩歌...
如果呢到cut少少野...有d位原本同d歌好岩beat既又亂埋...
太煩啦...吾要1個鏡頭,我要rearrange幾十次...
我承認我懶...-  -"

已經cut左好多...但都仲有15mins...
整到頭都大埋,個陣唸住吾會再整片,應該係1st and last
所以就由佢15mins...

讚!讚!讚!    我想問入面有d咩歌?

回復 26# 的帖子

第一頁樓主講哂

如果食bommer汁再爆hunter頭就型
btw 我發樓主d歌首首都好正 可唔可以post d歌名出黎 pm我都得
同埋樓主係米linkn park fans黎

引用:
原帖由 jjfk123 於 2011-1-30 23:57 發表
如果食bommer汁再爆hunter頭就型
btw 我發樓主d歌首首都好正 可唔可以post d歌名出黎 pm我都得
同埋樓主係米linkn park fans黎
#9有晒-__-
我吾係fans...
d歌係gf推介ge,聽左覺得真係好正就用左
搞到而家都仲有成日聽

介唔介意分享一下個準心點改?
因為我改過無你果個咁細...同埋我想個準心起碼識郁

發新話題