發新話題

直江兼續教學=]新手post

[Close]

引用:
原帖由 TIntiN. 於 2010-9-5 14:10 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=266521&extra=page%3D1

唔去呢到post?

有分加架喎
吾該

話明係新手post,咁多高手仲針對住團戰團戰

睇清楚先發言吧

引用:
原帖由 曖●紫靈〃 於 2010-9-5 13:18 發表
英雄名稱: 直江兼續
玩法類型: 秒殺型
分析優點: 大技重疊扣勁多
分析缺點: 後期人地個個高血厚防...招大=汁雞
分析路向: 佢要cp....一時食小小兵....前期係一個cp神手...
裝備流程: 底庫 電卷 豬肉
            ...
                底庫 電卷 閃介 隱刀 吹箭 手女
                底庫 電卷 隱刀 冰計 閃介 魔水 吹箭
你隻直江有7個位放裝架?

引用:
英雄名稱: 直江兼續
玩法類型: 秒殺型
分析優點: 大技重疊扣勁多
分析缺點: 後期人地個個高血厚防...招大=汁雞
分析路向: 佢要cp....一時食小小兵....前期係一個cp神手...
            ...

直江其實不建議新手使用
第1:  你要多練熟
變羊要快
第2: 作為一個副手  有手裡劍 爆彈 就必定要出
第3:你要清楚知道哪裡是暗位  走光 後 基本上是殺不了 除非對面也是新手 會玩一點的 都會用馬看位
第4  以我玩信長多時   除隱身的英雄  都買清酒
最後了: 你沒教人多用第1招去救隊友............ 只顧自己的爽快

笑左-.-**不良詞語**唔能數

打得出呢d野予左比人插
i want to do hide

引用:
原帖由 神尾觀鈴 於 2010-9-5 15:36 發表
直江其實不建議新手使用
第1:  你要多練熟
變羊要快
第2: 作為一個副手  有手裡劍 爆彈 就必定要出
第3:你要清楚知道哪裡是暗位  走光 後 基本上是殺不了 除非對面也是新手 會玩一點的 都會用馬看位
第4  以我玩信 ...
有咩英係岩新手玩  
呢隻英係殺人最易   
第一:吹箭閃介殺技已經0k 佢有叮叮例外
第二:出太多爆蛋會拖慢自己出裝進度 一兩粒都0k
第三:暗位除左好新好新既新人外.. 我諗冇乜人吾知咩係暗位=] 同埋有馬眼既話 第二次就要識避 基本上係暗位開隱刀都吾會點走光~ 除左天光個陣又冇樹比人見到你開隱刀
第四:有隱刀係身 清酒用途不大
最後了:冇教人開一技 我錯

引用:
殺兵流程: 開2技慢慢
            ...
燒同磨係兩樣野...............

引用:
原帖由 不死的金川 於 2010-9-5 19:33 發表

燒同磨係兩樣野...............
一樣係扣血

引用:
原帖由 曖●紫靈〃 於 2010-9-5 13:37 發表

隱刀行出去係吾洗人地走位. 如果人地企定定係道食冰既話  你可以重疊大  出大炎作用可在? 慢人速定扣人血.
-你係咪變唔到人???如果閃變咁易水到d人就唔洗出叮叮啦

-隱刀作用何在?  自己逃跑?  大炎上唔係食人唔通拎黎放煙花?    如果多打英,大炎上等10秒後先放,配合1技

so 新``
我想講2技唔加爆 88
2技點2-3點 全點1技
❤❤❤我還愛妳

多 謝
  對 新 手 有 幫 助

引用:
原帖由 ☠拉﹏風〞 於 2010-9-5 21:19 發表
so 新``
我想講2技唔加爆 88
2技點2-3點 全點1技
吾明你講咩.話緊我教人冇點滿2技=.=?
只曖紫靈BaBy >3<

發新話題