發新話題

今日d團既人又彈game啦 真係...日日...

[Close]
話埋你.... 你有份走咩...
回上面貼: 其他人走都冇咩野 1次2次姐
琴日玩左場 ╭DeviL★紙入左黎又話自己怕彈game wo講左好多無聊野  
最後成場掛機-..-<on 膠嗎你,?講左好多無聊野 關你膠事不- ,-?有品就唔好講感多廢話 正係走場..要講有唔有品-  ,-你味走個.你感勁你神手啦.

引用:
原帖由 ╭DeviL★紙 於 2010-9-3 00:45 發表
笑左咯, 你地話唔比走場加埋- -我部機又廢,,味掛.LO 你地想造我走場就話我.D團- -?我一個人代表灑,?
呢句野真係正野 睇幾多次都笑~ 咁你做咩要玩warcaft3?

走場就走場啦.理你多次定小 走1次都係走場. 雖說走場是可以入團. 但你影衰個團明冇?
[/url]

做咩要玩關你膠,事,?你係咪傻加,,想唔想玩又關你事.E加講我走場呀, 傻得可愛呀你,

明了..感係咪走場既人冇團就唔記佢走場,?

LanceWong01<你真,係好可愛.吧.你扯開話題?3日月都.POST左我上黎.話你呃.POST當冇左件事?

哇 睇完笑左 ___呀-.-...

引用:
原帖由 ╭DeviL★紙 於 2010-9-3 00:45 發表
笑左咯, 你地話唔比走場加埋- -我部機又廢,,味掛.LO 你地想造我走場就話我.D團- -?我一個人代表灑,?
請有品 唔該(大家)
同埋又重申 所以團人士走左 or 斷左!?  我地印象多數團名 同比個團個印象差左 唔係1個人lo
唔好講埋d白痴 ___野~

我地印象<關我地咩事,?唔好講埋d白痴 ___野~,講唔講又關,你事,?白痴唔白痴你定洛黎,?

你地日日扯開話題..話緊你地呃.POST又唔膠認..3日月.POST左上黎..你仲.POST你想點先,呃話你呃,POST又唔理人.你想玩咩先家陣.

引用:
原帖由 ╭DeviL★紙 於 2010-9-3 00:57 發表
明了..感係咪走場既人冇團就唔記佢走場,?
可沒人這樣說.自己走了場還那麼大口氣.辛苦貴為團長的板主.
好好教下團員吧
[/url]

講得好呀-..-

引用:
原帖由 StaRK〞LoK 於 2010-9-3 01:58 發表
可沒人這樣說.自己走了場還那麼大口氣.辛苦貴為團長的板主.
好好教下團員吧
Good! 講得好! 條友真係好小 學雞睇下佢d回覆 完全唔覺得自己有問題...
請有品la 睇返自己 就算厄post都係因為你....
其他人睇完你地覺得岩嗎~
上面  ___<係 小 學雞 禁言左 sor.. 冇下次~

引用:
原帖由 ╭DeviL★紙 於 2010-9-3 01:00 發表
我諗呃唔呃post唔係由我來決定既,係由版主決定。
我睇你咁講有少少想拉開話題and引起不必既罵戰囉!不過我諗呢個話題都完架啦,我都不作任何回覆
乖乖地等版主做野

以後有咩事 我都會拔連線 唔用f10 QQ 啦~~

小 學雞 ?點為之___呢請問.?莫非你大陸落黎連小學都味讀過.? ___人人都做過.可能你就係冇做過___.所以你D思想就衰(能)過D___ .凸﹏凸.

依度係咁架啦 要睇化
devil 大部份不嬲**侮辱成份**
Because of you

發新話題