發新話題

L4D2黑名單,小心!!歡迎各位留下黑人名~

[Close]
引用:
原帖由 fufu2009 於 2009-12-14 10:59 發表
以下幾條能樣突然係安全室投票EXPERT
用SHOTGUN狂射你TEAM KILL
等你無得玩
之後扮話"哎呀,唔好意思!!"
另外兩個按MIC"狂笑",好似索左K咁升上都係同一伙
其實L4D1都有唔少呢D仆街

59171 ...
我會認住佢地,有機會我會幫你tk佢地,
佢地個名改到甘靚,如果改第2個名真係浪費

引用:
原帖由 orangejuice 於 2009-12-14 11:27 發表

我會認住佢地,有機會我會幫你tk佢地,
佢地個名改到甘靚,如果改第2個名真係浪費
仲認住....認黎都無意思啦 咁既人 玩唔玩都把就啦
〥Andsㄨ傑β

好在9會入人場姐...如果唔係呢....

希望大家多d上來報料
等大家小心l4d2的仆街

引用:
原帖由 cheung1988 於 2009-12-13 23:09 發表

關LOCK密碼咩事?
我地人個邊4個有3個識一個唔識..
踢一個唔識既比個FD玩有咩問題?
我唔明而家D人咁都要開POST上黎講..
仲要我晨早同佢講左話有FD入..佢都仲要開個POST話場主冇理由?
大大個理由係到扮睇唔到.. ...
你set左密碼咪可以淨係比FD入lor
已轉行玩steam版

怎麼說粗話~~~~~~那群仆街我們不用理會啦~~~(哎呀!!!說粗話了 ~~)

都唔知解玩c殺左人會話人地好柒
他朝君體也相同

S2就真系無可否認-.-"
上次玩街場 , 見到佢 ... 一開波狂射自己友 , 見佢射死左我個FD , 咁我即刻射返佢 ... 射到佢訓低左佢就過檔做屍- -

黑人名...啫係黑人既名啦...Rochelle同Louis都係黑人,我係唔係應該留低佢地個名XD
已轉行玩steam版

個 **不良詞語** 勁有病囉 >3< 狂TK 一唔TK就狂話人...有血自己食哂唔比人用

你E+先玩詔L4D2呀?
L4D早就有呢嫁啦

踢你味踢你囉

唔鍾意味自己開場囉
人地入黎又可以踢

我個SER味搞好呀
踢你味踢你囉

要理由一定有

名可以改

我改幾十百萬個名都得

唔好再學埋D小學雞野啦

踢左味踢左囉

咁多個場

玩第2個囉

未必個個場主都愛set密碼 你要知道每個人喜好不同
對於人地kick你 講狙口 也是人地既事
因為人地有話事權
不滿的 其實可以唔駛受佢氣 可以選擇入其他場或自己開場
你選擇左堅持 受罪也不能怨人
怨人反而有點無理
點解人地開場 一定是為左你?一定是你想像中友好的場主?
你就好似搭的士又要嚴的士貴

引用:
原帖由 john2009148 於 2009-12-14 20:14 發表
S2就真系無可否認-.-"
上次玩街場 , 見到佢 ... 一開波狂射自己友 , 見佢射死左我個FD , 咁我即刻射返佢 ... 射到佢訓低左佢就過檔做屍- -
你叫咩名? 我唔多玩街場既喎 有自己ser都唔多會玩街場啦

引用:
原帖由 Seany 於 2009-12-14 23:31 發表

你叫咩名? 我唔多玩街場既喎 有自己ser都唔多會玩街場啦
話唔定有人懷恨在心冒名玩野...
例如樓主

SORRY , 抱怨區唔係我管轄 , 禁錯人

發新話題