24 12
發新話題

比賽: 駒魂 vs fing頭強會

[Close]
引用:
原帖由 fing鹵味強 於 2009-10-19 21:53 發表
致管理員,
我係fing頭強會隊長,我想講我地在fing頭強會vs駒魂既第3場入面,對方在最後爆大本完場前打左一個"幹"字,算唔算係粗口?我方為此感到失望和憤怒.希望可以取消第3場,並進行重賽.就算勝利了都唔駛講粗口架?可能 ...
你幹嗎?
我爆緊粗 ?
同埋我見到有隊比賽隊名叫 幹
唔比比賽 zz?

算啦~vlan以經唔可靠,明明話唔比講粗口,但係又無講明咩粗口唔比講.下次vlan再搞咩比賽都好啦,我第一個舉腳反對

技不如人 仲係咁用新ac扮有人幫
就算因為一個幹字俾你地入去下一回合 咪又係俾層殺
而家第一回合冇乜人睇你地d rp咪算  又想博上位
番屋企練多幾年團戰先吧拜託

幹呢個字 可以好多野 你唔好話你想re

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-21 19:52 發表

事到如此, 只能警告 駒魂 團隊員了, 就算取消第3場, 都會系 駒魂 進入下一回合.
龍大說得好

幹=做..你地唔會唔知掛?
就甘單一個字唔會話係粗口囉
如果就甘幹字叫粗口甘打個做字出黎都要取消資格?

引用:
原帖由 diydiy023 於 2009-10-21 22:21 發表
算啦~vlan以經唔可靠,明明話唔比講粗口,但係又無講明咩粗口唔比講.下次vlan再搞咩比賽都好啦,我第一個舉腳反對
分身定正身加上你唔比人地幹自己架咩-.-都無話幹(特定人物),一隻字點都唔會影響輸贏架....

重點不在是否屬於粗口, 而系是否惡意挑釁或誣衊對方.
如果互相叫罵, 就算不涉及粗口, 一樣會犯規. RIGHT?

引用:
原帖由 fing鹵味強 於 2009-10-19 09:53 PM 發表
致管理員,
我係fing頭強會隊長,我想講我地在fing頭強會vs駒魂既第3場入面,對方在最後爆大本完場前打左一個"幹"字,算唔算係粗口?我方為此感到失望和憤怒.希望可以取消第3場,並進行重賽.就算勝利了都唔駛講粗口架?可能 ...
輸唔起行為                         

24 12
發新話題