發新話題

[締ξ死神ψ改編] 攻速上限大發現 ♬♪♫♩♭∮

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
-.-你確定你不是轉帖?

引用:
原帖由 阿町 於 2007-2-12 17:42 發表
-.-你確定你不是轉帖?
話明大發現... 那代表我不是自己諗出黎的啦~~

可是文字經過修改, 而且也加插了幾段補充

引用:
原帖由 吥簡單 於 2007-2-12 09:31 發表
上杉上限約為0.3秒一下

應該是指上杉第3招....
上杉第三招係將攻速推到上限

前題係如果冇爆大的話(沒有影響基礎攻速)

用左第三招都只會係0.36秒一下

其實由信長資料站出現既同時

呢d觀念, 算式  早已放左係上面了  大家多d留意嘛  :]
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

o thx唒

雖然個post比較舊  但我諗直接推上去比較方便

因為岩岩見到會員-Erika﹏軒 係我既post入面發問
引用:
原帖由 Erika﹏軒 於 2007-3-7 23:08 發表
關於你果個post(此帖)=0=你話技能同裝備所+既攻速 最高上限係200%...
咁井衣同石川既第一招咪會晒曬...-.-"
其實極限攻速百分比為500%  而裝備+敏捷既攻速加成最高係400%

所以得出算式  英雄基礎攻速(所有英為1.8, 除幾位有變化既英雄)÷(1+敏x2%+裝備%)

希望幫到大家  ^^

ed野玩開信長都會識喇.....

官網有得睇~唔好post黎呢度啦plz!

引用:
原帖由 No_11 於 2007-3-8 01:19 發表
官網有得睇~唔好post黎呢度啦plz!
你可以作出比較

這個是作出了改良的 (尤其是補充那幾點)

讓各廣東話讀者易明白

請死神修改一下..

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-3-8 15:48 發表
請死神修改一下..
thx 已修正

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-3-7 23:40 發表
雖然個post比較舊  但我諗直接推上去比較方便

因為岩岩見到會員-Erika﹏軒 係我既post入面發問

其實極限攻速百分比為500%  而裝備+敏捷既攻速加成最高係400%

所以得出算式  英雄基礎攻速(所有英為1.8, 除幾位有變 ...
哦=0=我仲以為係裝備+技能既攻速上限係200%...敏捷所+成既攻速上限係200%= =

原來係兩者夾埋400% thx smileboy^^

引用:
原帖由 Erika﹏軒 於 2007-3-8 17:15 發表
哦=0=我仲以為係裝備+技能既攻速上限係200%...敏捷所+成既攻速上限係200%= =
原來係兩者夾埋400% thx smileboy^^
參考的資料上錯誤
請原諒我吧

轉貼既
加來源好d wo
注明你改左d咩都好丫

我都唔記得左來源...

實在對不起...

發新話題