發新話題

[討論] 檢舉小組 候選名單

[Close]
引用:
原帖由 花少奶 於 2014-5-16 20:41 發表

講真 你讀書咪又係你老豆老母夠幫你R學校

你識朋友咪又係R 你估你唔洗R咩

搵埋啲0lv AC 撩我開炮戰?

你老幾?   有咩事就PM同我炮啦

最好你搵多啲人手 同我挑機

得你一個我好悶 唔好打話一個人就可以收我檔

...
我識朋友唔係用R番黎 你估個個係你呀?左R右R   R到個袋都爛咁   乜野開0LV ac 本身冇打信長9年啦  屠你都屠夠啦  搵多人啲? 對住你 1個都多得濟   仲有冇係團2大頻到大叫補團黎R團打呀  3唔識7又要叫人個名問人有冇位  都唔知你啲垃圾學乜_野人打團   我係邊個你好想知咩  你得罪好多人咩?   咁又係 你得罪人多 稱呼人小  ^^
講野比番小小point啦 係到講埋果啲低能ABC  成熟啲啦 比人屠左咁多年都仲係唔識長大

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-5-16 23:29 發表

以A L A _ _ _ _ _ 的作風,
你個AC 可以88
佢已經無做一排....

引用:
原帖由 IAMTHEGOD 於 2014-5-17 14:09 發表

我識朋友唔係用R番黎 你估個個係你呀?左R右R   R到個袋都爛咁   乜野開0LV ac 本身冇打信長9年啦  屠你都屠夠啦  搵多人啲? 對住你 1個都多得濟   仲有冇係團2大頻到大叫補團黎R團打呀  3唔識7又要叫人個名問人有冇 ...
我無玩信長好耐 你都唔好低能 由2009年開始我都無再玩 屠我都拎RP出黎啦

我都諗緊我何來會去團2 我團2入過幾次一隻手指都數得晒  

求其搵啲野作下就當我有玩咁= =? 你係唔係作o野作上左腦 ?

我唔覺得我自己得罪好多人 講乜稱呼 又唔係同你好熟

某團 _ _ _ 好多 三思

Ms.Misaka

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-13 16:11 發表

我支持埋你得吾得-.-
吹到支持埋我 我又唔系成日系05長躍

魔法什麼草人 何德何能呀 遊戲與人一樣咁西 怎參選阿

引用:
原帖由 M.Killer和哥 於 2014-5-18 01:22 發表
認同, 走場又見過, 掛機又見過, 鬧隊友又見過.
係呢幾日既事, 唔好話以前既事, 改過自新之類

就算品格有問題, 其實無咩大不了, 肯做野就得
但我唔覺佢會做野, 同佢打, 有人走場, 佢好似無咩表示, 之後54掛埋機

引用:
原帖由 曼聯 於 2014-5-16 09:37 發表
選d ,同mh 係fd 既人出黎
你估佢地會否大義滅親
這個是我最頭痛的問題.

最近收到好多建議,我一直在消化. 有些確實玩玩下,有些不明白職責所在.

至今早上5:00 我還在重複又重複的,翻查候選人,包括其分身,
過去是否有走場,MH , 結果當然令我相當震驚.

慨嘆~ 好玩家難求,好幫手更難..

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-5-18 05:16 發表

這個是我最頭痛的問題.

最近收到好多建議,我一直在消化. 有些確實玩玩下,有些不明白職責所在.

至今早上5:00 我還在重複又重複的,翻查候選人,包括其分身,

慨嘆~ 好 ...
小飛豬我夠僵同你講打過信長一定走過場問題係係咪起vlan走姐

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-18 05:42 發表

咁幾時有我份a_a我又做@@@@@@@@
你做我又做a_a
我身家清白a_a

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-5-18 05:16 發表

這個是我最頭痛的問題.

慨嘆~ 好 ...
走場就一定有

引用:
原帖由 M.Killer和哥 於 2014-5-18 01:22 發表
又是你 又吾認輸 SAD  

回復 286# 的帖子

本人有意

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-18 05:42 發表

咁幾時有我份a_a我又做@@@@@@@@
2046年你應該有機會做到

有些確實玩玩下,有些不明白職責所在.
「  睇到我當年既影子
      自信的拉、即刻放技、連拉  」

發新話題