發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
硬是覺得有d人係唔睇ser名入

我開左個專家ser,係要有mic 先入得,目的係方便互助(?)

有幾個又話無又話我岐視=,=

有d 又唔係好聽話的人(又或者高登人)

有次入人ser,個個有mic 都玩得好開心

自已開個次覺得好無奈.....

純  抱怨[速閃]

我成日覺得..抱怨應該係吹水post果d嫁嗎...
點解要放係l4d呢..
純[抱怨]

太少槍用!!!!!!!

引用:
原帖由 siutobbg 於 2009-8-26 05:05 發表
太少槍用!!!!!!!
洗唔洗比埋連狙,awp,f2000,m200,ak47你用啊 ?

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-8-26 12:48 發表
洗唔洗比埋連狙,awp,f2000,m200,ak47你用啊 ?
AK47好似l4d2有...
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 2009-8-26 12:50 發表

AK47好似l4d2有...
無計,ak真係好好用=.=
awp打屍實用性又唔大..
mp5又唔夠攻高..
如果有埋火神炮,mg5之類的重型檐就正啦

紀敏你個衰婆快d病好啦
i wanna play with b
Stupid Mankind。

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-8-26 12:48 PM 發表
你估你自己玩緊CS咩,,,搞笑...!!!!!@@"

引用:
原帖由 siutobbg 於 2009-8-27 05:47 發表

你估你自己玩緊CS咩,,,搞笑...!!!!!@@"
你話少槍用~我依家比多個你揀

黑人憎既玩家...

想同大家分享個人經歷,純吹水...以下係我見過left 4 dead既玩家中最黑人憎既人
1.某人以vote既形式去kick新手,似著自己個名好似好有氣勢or識人.(不過我見過有人7左,反過黎比人ban,唔指名喇...)
2.吓新手,以串嘴形式去吓(如最常見打versus mode,新手講緊關於技術既野,對家就以自以為事既態度去回答新手.最重要係會加d串嘴,hiu張既字詞,如"勁人",什到低能仔都有)
3.似著有mic去吓人串人(佢kick既話通常都會3個tick,其他2個都會0n7+28+1咁禁f1)
4.講埋一大輪反邏輯既野

黑唔黑人憎呢?其實每個人都會經歷新手既階段,點解要咁hiu去串人地呢?真係有x黑人憎囉...有時都可以用"無知"黎形容佢地(指黑人憎既人)
你地經歷過d咩類似咁既人?可以分享分享既...

本人覺得1.既人7左真係可笑~加多1個. 4.被人屈,面對場主既"亂kick","亂ban",因為被屈唔合作之類,但實情係有合作,只不過佢唔知,亂咁黎(常見於街場,同所謂既勁人一隊時發生)

都好多呢一種人既
我都見過唔少
※єѕ※฿ø؆ﺉ

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-8-27 19:14 發表
都好多呢一種人既
我都見過唔少
有時自己經歷過,果時真係火都黎埋    加追---有d玩家以為自己好勁,係到鬧新手點點點點點唔合作,之後以用1.既招數kick人!!!

有時死左, 有D人仲要開mic話人抵死

引用:
原帖由 Rickcheng 於 27-8-2009 19:19 發表
有時自己經歷過,果時真係火都黎埋    加追---有d玩家以為自己好勁,係到鬧新手點點點點點唔合作,之後以用1.既招數kick人!!!
嘿嘿; 咁我都自應係新手
唔合作呢d野; 慢慢就合作架啦
※єѕ※฿ø؆ﺉ

發新話題