發新話題

[討論] 檢舉小組 候選名單

[Close]
A-Lin☆
[UnioN]YiNo.O
SpaWN★
Ms.Misaka

引用:
原帖由 ★﹑κInGs 於 2014-5-15 18:21 發表
菊花狗都有份
咁你支持我未

潛水王

幾時返泥架你

alan 工正?! 呢句 我好不同意你要封ac點點 扣分 我都要講嫁啦
2年前  我一心想拎到既 團版
r曬朋友牌 call曬人人馬  甚至  請人食餐飯
都r 夠咁多人入團. 符合曬申請團版的要求

過了幾天  為什麼團版沒有批下來 卻收來alan的短信
就是因為一句_ 你_ _ 咁_ 耐仲 未批的

這句說話已我的智商是不會說出去
我也沒有pm過佢 說過累似說話
經過一翻辯論 他也不信  只答了一句 我只收到這樣的說話

好啦 無助的我 我只好去申訴區  

但唔好以為

申訴成功 只換來2日個post被消失的結果

要講佢的唔好講曬

無可口非  每次我遇到問題 係解答區 佢都會幫到我解答到我

但我不覺得佢係一個公正的管理員

原始短消息 (回復)

發送到: CRim[S]oN_大

時間: 2013-3-20 08:59

引用:
大約等?時間            申請結果會PM  ME>?!

原始短消息 (回復)
時間: 2013-3-26 00:57
引用:
原始短消息: 團版
引用:

粗口吧?不批.
Alan首先 我要澄清我冇講過呢啲野。
請你查清楚id  我呢排都在等  因為我問過你 你話冇即時。
仲有呢排晚晚都要翻工。根本冇咩時間上
我得星期日上過  還有我冇可能傻到感同管理員講野吧!? 我平時請教你啲都好有禮貌
我有可能為佐一個團版未批就對你動怒希望你查清楚先。。
原始短消息 (回復)
時間: 2013-3-26 01:17
引用:
引用:

要圖?
求我sd比你既時間
原始短消息 (回復)
時間: 2013-3-26 01:21
引用:
原始短消息 (回復)
時間: 2013-3-20 10:45
引用:
原始短消息: 團隊申請
[quote]大約等?時間            申請結果會PM  ME>?!
唔會即時知.
你同我咁講完之後 我沒pm過你 都冇pm過任何一個管理員.  果次我係系學校pm你的  而我就一直在等待 我唔明白點解今晚一收工翻黎就見到咁既事[/quote]

諷刺                  ~

Ms.Misaka
A-Lin☆
SpaWN★
愛忘情.
︱菊花茶︱
好鬼衰
鬼影★月愛
比.卡.超
魔法稻草人
[MYDs]Ya
凌總
p_p_q_q
長毛7號
花少奶
★κinG﹑江.
〝-★ChF.
C.wg

無個識 只支持紅名

諗諗下
普通玩家捉人走場同
專員捉走場有咩分別
人生若只如初見。

回復 236# 的帖子

alan屬於有殺錯冇放過一類人 亦都唔會輕易原諒人
但過左去就算了 就算佢仲係到 我都唔會對佢做法有咩意見 歸根究底佢只係履行一種做法而已

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2014-5-15 19:18 發表

咁你支持我未

潛水王

幾時返泥架你
上豬軒
不如你支持我啦
涅塵洛空

引用:
原帖由 [MYDs]Ya 於 2014-5-15 20:19 發表
上豬軒
不如你支持我啦
你返屋企食屎啦

又係豬

係咪吊得小

p_p_q_q

識揀一定揀呢隻                                    

見到有唔小人問揀10個人出黎捉人到底有咩用,個個玩家都有權捉嫁啦。其實我一直既睇法都係:揀呢十個人出黎係為左判斷當玩家懷疑有人mh而檢舉時,以自己的專業知識來幫助管理員判斷被懷疑者是否真的使用mh,再讓管理員執法,而不是只有這十名玩家才能檢舉mh玩家。

引用:
原帖由 jjk12345 於 2014-5-15 16:57 發表

唔好意思  我完全唔覺得有唔妥  呢種字眼已經對佢十分客氣
如果你知佢以前做過D咩你就會明  
注意  佢係一名女性  順便請你吃多士
打得耐團概知佢做過D咩啦 信長盃請槍扮冇請 你宜家同我講聲對唔住我請槍我咪原諒你囉 扮咩正義呀 潛水就潛水唔好講禁多野啦PS 支持

Ms.Misaka

SpaWN★ p_p_q_q
花少奶
★κinG﹑江.

其實如果後選人是曾經有使用過外掛其實都可以對執法者很大幫助

因為知道外掛使用者當場行為是否不當

我認為值得一試去聘請這些曾經有使用外掛的後選人

他們都是曾經使用過 但現在都沒有使用 藉這次機會幫助vLan平台

我們是否要放下這些歧視眼光呢?

以上只屬個人意見

陳浩_

引用:
原帖由 花少奶 於 2014-5-16 00:48 發表
其實如果後選人是曾經有使用過外掛其實都可以對執法者很大幫助

因為知道外掛使用者當場行為是否不當

我認為值得一試去聘請這些曾經有使用外掛的後選人

他們都是曾經使用過 但現在都沒有使用 藉這次機會幫助vLan ...
其實都可,再者後選人也可以互相舉報

發新話題