發新話題

花汶can u go home and farming?

[Close]
講真 1張比1張離譜
D英改到月黎月勁
由其隻立花乜千代
我未見過可以咁屈機
又扣速又扣防
識玩既人都知好屈機= =

講真你地玩過紅版信長未?
吾該支持D圖既人玩下最原始既11.2B圖啦
5好1味話反對D圖既人話作者乜野乜野.
心諗戈句 作者你玩過紅版11.2B未阿?
比較下你既作品la~

C圖夠垃圾 D圖仲垃圾 乜野隊長之翼 恥笑.
不如玩返1207 圖啦.

認同樓上  為何當信長逐漸更新時 只有11.2b留下來,再作優化?
只因11.2b是玩家最認同 最平衡的!

引用:
原帖由 chunEX 於 2012-1-17 18:47 發表
認同樓上  為何當信長逐漸更新時 只有11.2b留下來,再作優化?
只因11.2b是玩家最認同 最平衡的!
佢地既眼中只有月勁月好玩 可惜我完全吾覺
DL D圖都哂我時間!
話時話 ..
支持D圖戈D
你玩過1207橙圖未?
未就可否吾好俾咁嘟多意見批評反對D圖既人A_A?

引用:
原帖由 Misuki 於 2012-1-17 09:16 發表
請兩邊都型少陣
呢句中肯。兩邊型少陣咪唔洗搞咁多野囉- -

十分中肯

講真.你地有幾多人係11.2b紅版既玩家?
我由果陣開始已經玩緊,而又明大家對新圖既不墳.
講真我好認同樓主講既野,依家改到甘,根本吾係講實力,而係講英既屈機.
你地知吾知點解大多數台灣勁人係**廣告**玩?因為吾想因為war3升級而出現一D垃圾圖.咩毒尿變左梅毒甘.千女一技癱瘓人0.1秒?茶茶15%絕對傷害大?個個變左絕信甘.
依家我覺得k_o/gxc都好過vlan.
因為依家吾係講實力,而係講英既屈機性.
btw紅版11.2b既玩家揮手

講得好!我撐你
one piece

潛水10年既我都認吾住要支持下你!!!
呢張圖真係頂吾順.唉
2B???????

引用:
原帖由 [SinGle]_小幽 於 2012-1-17 19:45 發表
講真我好認同樓主講既野,依家改到甘,根本吾係講實力,而係講英既屈機.
你地知吾知點解大多數台灣勁人係**廣告**玩?因為吾想因為w ...
揮手hi

11.2B最平衡我真係笑左= =

11.2B既聯合無腦硬推陣

實力相當既話根本冇得輸

家陣上同下都有得打過啦.

引用:
原帖由 [SinGle]_小幽 於 2012-1-17 19:45 發表
你地知吾知點解大多數台灣勁人係**廣告**玩?因為吾想因為w ...
綠優先開始玩@_@"
BTW,,綠優幾正

炮銳回歸了

SUPPORT                                                                   .

引用:
原帖由 [★]STAR。鋭 於 2012-1-17 20:12 發表

綠優先開始玩@_@"
BTW,,綠優幾正
綠優係修改左mh/bug/冰計/神e達一技全場lag既問題
好似仲有個lag吾記得左.
btw四個優我都玩過(**廣告**年代)

引用:
+1個陣lag_到仆_

發新話題