發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]

回復 134# 的帖子

你一個人想見, 又唔肯出經費,

講甘大堆野做乜者? 你都幾小朋友喎

又話借錢又話要去網吧, 又話學野又話叫人出黎 ,

你去人地屋企按鐘, 叫佢開門玩俾你睇咪得咯

如果打出黎打囉
如果輸 我都心服口服

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:11 發表
你一個人想見, 又唔肯出經費,

講甘大堆野做乜者?
喂...尼度比人講野嫁...你做咩唔比我講呀??
我唔出經費都可以約下人睇下人出唔出呀??
依家你都唔出啦...咁你又咁多野講??

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-19 20:14 發表
如果打出黎打囉
如果輸 我都心服口服
你出呀??咁就好啦...不過你會唔會叫我出尼嫁??
因為teddy又唔叫我出去..又唔比我講野呀!!
你係咪都係咁嫁?

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:09 發表

佢唔出我咪問第2個囉...妳見唔到咩?
睇清楚先回啦~~唔該晒!!
你講來講去叫人地出
你自己係唔係冇睇清楚果個
OR...
你有失憶病....不如你睇下醫生牙
對你個病有幫助
کaþKa

甘其實即係唔贊成係比賽SER打同唔會用DEMO

唔明白, 用DEMO 你吾會心服口服咩 ?? 甘人地外國比賽可以點呢?

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:17 發表

你講來講去叫人地出
你自己係唔係冇睇清楚果個
OR...
你有失憶病....不如你睇下醫生牙
對你個病有幫助
妳叫我睇下邊個呀??我睇唔明呀...妳介紹妳個醫生比我睇啦~~
如果唔係我睇唔明妳講咩呀...唔該妳!!

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:14 發表

喂...尼度比人講野嫁...你做咩唔比我講呀??
我唔出經費都可以約下人睇下人出唔出呀??
依家你都唔出啦...咁你又咁多野講??
我係覺得你係中間撩事鬥非咯, 講完D無陵兩可既野, 對件事一D幫助都無

你甘強調要見面, 我想問 , 外國比賽都係甘用 ,

DEMO 呢樣野有咩地方你係覺得唔好 ??

係都要出黎打 ?? 如果唔齊人甘點呢? 如果大家有衝突甘點呢? 你可以保證樣樣都無問題?

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:19 發表

我係覺得你係中間撩事鬥非咯, 講完D無陵兩可既野
請指教~~點樣無陵兩可呀??
比d例子尼睇下先啦...等我檢討下自己

請問各位連完帖未.我逐個扣ok?!
唔ok就唔好再連帖
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:19 發表

我係覺得你係中間撩事鬥非咯, 講完D無陵兩可既野
同意...and 佢真係好無聊

要打唔可以係屋企打....
你感鐘意去網吧..感你自己去啦

کaþKa

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:06 發表

都話我唔係做網吧...講極你都唔明!!
原來係係澳門呀??咁真係冇計啦...出唔到尼..冇44打.~~
出黎打邊個都無外掛囉
出唔到咪搵第2個玩囉
我地都唔係個個日日team train~_~

回復 147# 的帖子

你甘強調要見面, 我想問 , 外國比賽都係甘用DEMO規例 ,

DEMO 呢樣野有咩地方你係覺得唔好 ??

係都要出黎打 ?? 如果唔齊人甘點呢? 如果大家有衝突甘點呢? 你可以保證樣樣都無問題?

如果大家因為L4D 呢隻GAME 有衝突打鬥, 你可以負責D咩 ? 你有無考慮過呢?? 甘大個人講野唔好甘吾經大腦

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 19-10-2009 08:23 PM 發表

出黎打邊個都無外掛囉
出唔到咪搵第2個玩囉
我地都唔係個個日日team train~_~
唔好煩了..網上打我同兩位版主監場順便卑我錄demo XD
對於三個對外掛咁有研究既版主.無所遁形

有需要出聲睇下出黎個分幾多咪知邊個勁d~邊個邊個有冇用外掛囉.
嘈咁多做乜.由其落網吧果d晒氣.
係度傾都咁惡傾.出到黎仲洗打機既?!分分鐘打人都似

想證明清白用實力去證明.而唔係用咀炮去證明.

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

唔通死都要出來打..?
出來打又要比船錢....
之後重要同公司請假??
کaþKa

發新話題