55 1234
發新話題

[原創] 01區真係沒落了 隨便打場絕信都可以遇到d冇品人 唉

[Close]

01區真係沒落了 隨便打場絕信都可以遇到d冇品人 唉

開波打左禁叮禁bug 唔鐘意你可以走
打完禁bug可以照用分身bug
講完照用 想贏咪出句聲lo 比你贏又點話
唔洗搞到自己好似成個賤精咁既 贏一場有幾難啊
最怕係你用完可以搞一堆藉口出黎話冇用
服仔分身識打完人再分 霧忍大變服仔大咁勁?? 吸完敏再用霧忍大唔係bug?
自己隊友用bug可以話番我地用bug轉頭
我打咁耐絕信rp18 第一次 知原來酒井大bug黎 柳生天生bug黎
你死都講番生 點夠你炮啊
唉 暑假想玩場有品既絕信都唔得 一到暑假d___即時多到
認住呢班fd 人地保證用盡一切賤招黎贏你 自認絕信高手既各位快d搵佢地過招 包你有新體驗

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

【唉 暑假想玩場有品既絕信都唔得 一到暑假d___即時多到】
___@@?我知你系 放暑假嘛你 明架啦
我宜家知吸敏系bug技啦
你話分身凈系可以計綠字 甘吸血刀都唔出得啦 bug來架 禁曬佢啦傻豬
如果你真系要禁 建議你下次唔好懶醒
打多句【禁所有分身能力bug】好難?
最後呢 我想講 就算一個人用左 都唔代表全隊系

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 17:19 發表
【唉 暑假想玩場有品既絕信都唔得 一到暑假d___即時多到】
___@@?我知你系 放暑假嘛你 明架啦
我宜家知吸敏系bug技啦
你話分身凈系可以計綠字 甘吸血刀都唔出得啦 bug來架 禁曬佢啦傻豬
如果 ...
唔該你睇埋個RP先好唔好?
幾時話計綠字? 明顯張圖同個RP都係條友既白字敏
吸完敏再分身 同上泉個D 16lv用完天生再分身有咩分別?
咩叫禁BUG? 定係你玩左咁耐連分身bug都唔知?
而且我真係唔知係人地講完禁既情況下 你仲用
呢d唔叫冇品叫咩? 邊個係___ 明眼人都知啦 個___ 係咩野就留比你想像
而且我都冇話你 我話緊個幾個fd 請唔好對號入座 不過你認你冇品我都冇所謂既

回復 3# 的帖子

[咩叫禁BUG? 定係你玩左咁耐連分身bug都唔知?]
自己知啦~鬼得閑同你睇rp@@唔想睇多次我點g你lo 你有興趣慢慢睇
我都知我g得精彩

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 18:18 發表
[咩叫禁BUG? 定係你玩左咁耐連分身bug都唔知?]
自己知啦~鬼得閑同你睇rp@@唔想睇多次我點g你lo 你有興趣慢慢睇
我都知我g得精彩
唔得閒就唔洗回我啦 有哂RP有圖 你睇唔睇又改變到個事實?
冇品呢個係事實 想贏出句聲LO 唔洗玩BUG既
施捨一二場比D冇品友唔係咩大不了既事 何必搞到自己成個賤MAN咁呢

回復 5# 的帖子

w0w 施捨w0~~~~我唔知啦~場場都贏你~
玩5玩bug都好啦 你贏唔到呢個事實點都改變唔到
小_雞輸左發脾氣? 呢家野我見得多啦

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 19:08 發表
w0w 施捨w0~~~~我唔知啦~場場都贏你~
玩5玩bug都好啦 你贏唔到呢個事實點都改變唔到
小_雞輸左發脾氣? 呢家野我見得多啦
咁我就唔知你地呢D要靠玩BUG先爆得入既叫做咩呢?
場場羸我? 唔該上RP上圖 冇圖 你話你屠到我走場 見到你要叫你大佬都仲得啦
你地冇品呢個係事實啦 不過話你賤又真係幾岩
都有名你叫賤男
玩完禁技羸左 好似好威咁  依家D小_雞既情商真係高

回復 7# 的帖子

唔知啦 心照啦 你有贏過我?放圖啦 放張你贏左既圖來睇睇
我玩禁技?都系果句啦 有圖有真相 又系要玩屈得就屈 sad
一系你放張我玩bug/禁技既圖上來我收皮 一系你自己乖乖收皮啦

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 20:04 發表
唔知啦 心照啦 你有贏過我?放圖啦 放張你贏左既圖來睇睇
我玩禁技?都系果句啦 有圖有真相 又系要玩屈得就屈 sad
一系你放張我玩bug/禁技既圖上來我收皮 一系你自己乖乖收皮啦 ...
話說我幾時有講係你玩禁技?
我由開POST個一刻就講緊你個隊隻綠色
次次講都係"你地"  點樣屈你?
圖都POST埋 RP放埋 你敢話你個隊隻野冇玩BUG?
一早係3樓已經講左話唔係講緊你 我邊到有講我係話你用禁技?
明明唔關你事 係你自己係要申個頭埋黎唔知做咩
你呢D咪叫賤LO
你話我屈你 咁我幾時係邊屈你 請指出
唔係既 學你話齋 自己乖乖收皮啦

回復 9# 的帖子

都有名你叫賤男

我睇錯@O@??????收皮未

認住呢班fd 人地保證用盡一切賤招黎贏你 自認絕信高手既各位快d搵佢地過招 包你有新體驗

我又睇錯 ?你要收幾次皮?
凈系呢句你就反屋企啦  小_雞 自己打過d咩都唔知sad
宜家睇到你打咩未呢@@唔系呢句我都唔會出聲啦 小朋友

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 21:56 發表
都有名你叫賤男

我睇錯@O@??????收皮未 ...
都有名你叫賤男講多幾次

一切賤招

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 21:57 發表

我又睇錯 ?你要收幾次皮?
凈系呢句你就反屋企啦  小_雞 自己打過d咩都唔知sad
宜家睇到你打咩未呢@@唔系呢句我都唔會 ...
而且我都冇話你 我話緊個幾個fd 請唔好對號入座 不過你認你冇品我都冇所謂既
呢個係我3樓回你既
定其實你係佢地個FD?
唔係既咁你認咩?
我由第3樓已經講左 黠樣屈你?
定係其實你自己根本唔識字?

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 21:56 發表
都有名你叫賤男

我睇錯@O@??????收皮未 ...
咁我就唔知你地呢D要靠玩BUG先爆得入既叫做咩呢?
場場羸我? 唔該上RP上圖 冇圖 你話你屠到我走場 見到你要叫你大佬都仲得啦
你地冇品呢個係事實啦 不過話你賤又真係幾岩
都有名你叫賤男

你D斷章取意既能力真係強
上面講埋你地呢D 特登唔理 就揀我最尾個句
到你收皮未?

55 1234
發新話題