發新話題

夜鬼對決藍天1.2.4軍交流事宜 已有影片

[Close]

夜鬼對決藍天1.2.4軍交流事宜 已有影片

[感謝雙方熱烈演出,
所有影片後補
絕無抽水成份。

藍天一軍獲勝。
藍天二軍獲勝。
藍天四軍敗北。

棄保內容(採用棄三保二制度)
-------------------------------------------------------------------
藍天二軍        夜鬼二軍
保信長         保直江
棄百地         棄果心
保道3          保武田
棄果心 E機   棄石川 00
------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------
夜鬼一軍                藍天一軍  
保信                          保直
棄百                          棄果
保道三                   保毛利
棄居士 宇美            數正 寧寧   
3軍影片以出燼

[youtube]QreZrOzHr_E&context=C4a67306ADvjVQa1PpcFMpQC6REE00bZSsbNwOUbNAme3aWovDhrw=[/youtube]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

獲對方讓賽,
本團僥倖獲勝,
不負小馬的重任。

僥倖勝利

支持一下lu團對立,,,,,,,,,,,,,

附件
夜鬼.w3g (886.64 KB)
2012-4-4 20:40, 下載次數: 2

抱歉 嬴很大

我連三軍 咩名都未聽過
你好

支持雞脾哥

兩面都僥倖獲勝

夜鬼三軍賽事中 而我拿望遠鏡
看到了那個k哥哥 1軍進3軍賽事
怕輸?

乜唔係技術交流實咩
做咩會抽水既

#10說到

一軍唔夠人地三軍打?

笑死朕
你好

附件
夜鬼.w3g (886.64 KB)
2012-4-4 20:40, 下載次數: 108

係交流戰 沒有抽水成份
放上呢到係因為 先前說好了 勝左就放上post

引用:
原帖由 DisTance.L 於 2012-4-4 20:51 發表
乜唔係技術交流實咩
做咩會抽水既
不是抽水
只是放上賽果而且

發新話題