31 123
發新話題

[United RPG 2.4beta4]究极技能(全)

取消高亮
[Close]

[United RPG 2.4beta4]究极技能(全)

点击进入下载-[United RPG 2.4beta4]究极技能(全).rar:

下載LEI個版會冇左TANK4型變身~有冇人識整?

1.裝最新 SourceMod
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=334736&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3D0%26amp%3Borderby%3Dreplies%26amp%3Bascdesc%3DDESC
2.解壓縮United RPG 2.4beta4-->再將addons剪下-->貼上X:\XXX\left4dead2\left4dead2\
3.用Left 4 Dead 2 SRCDS 開場器 開場就得

改ADMIN果D 自己爬文

可唔可以仔細教下我點放= =!

引用:
原帖由 ●鬼§宿○ 於 2011-10-11 17:39 發表

点 ...
L2-1 禁止於Left 4 Dead 2版區發佈下列檔案 否則一律刪帖處理 版主有權不作通知

• 非vLan官方主程式、更新檔
  • sp檔插件 - 此項為保障插件作者版權問題 sp檔的插件請先轉為smx檔再進行發佈
  • 任何外掛程式
  • 任何影響遊戲正常運行之模組 (包括會導致局部性顯示紫格問題 或 影響遊戲公平性的模組 )
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

繁體版用到究極技能???

引用:
原帖由 iv15 於 2011-10-15 12:54 發表
繁體版用到究極技能???
當然啦 我開過冇問題

呢個插件廢, 魔王坦克用唔到.

引用:
原帖由 上人 於 2011-10-15 21:17 發表
呢個插件廢, 魔王坦克用唔到.
一早講左個TANK4型冇得用
睇下有冇人識改

引用:
原帖由 ●鬼§宿○ 於 2011-10-15 23:57 發表

一早講左個TANK4型冇得用
睇下有冇人識改
我已經 down 左變身 tank 果個源碼

我想照 copy 入去但係我驚整死左個 RPG

希望有人可以盡快 Fix 個 plugin

如果邊個有 RPG 2.4beta 4 非究極版既話可唔可以 pm 條 link 比我

so sad just combined with a plugin from panxiaohai and write it wrong
CPT 插件開發隊長

引用:
原帖由 hihi1210 於 2011-10-16 14:50 發表
so sad just combined with a plugin from panxiaohai and write it wrong
咁點先可以寫番好 ?

你指既係咪呢個 http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=134537 ?

引用:
原帖由 上人 於 2011-10-16 12:27 發表

我已經 down 左變身 tank 果個源碼

我想照 copy 入去但係我驚整死左個 RPG

希望有人可以盡快 Fix 個 plugin

如果邊個有 RPG 2.4beta 4 非究極版既話可唔可以 pm 條 link 比我 ...
我有牙 係附件
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ●鬼§宿○ 於 2011-10-16 16:33 發表

我有牙 係附件
有 sp 既話 pm 條 link 比我

引用:
原帖由 上人 於 2011-10-16 17:45 發表

有 sp 既話 pm 條 link 比我
搵到既話俾埋D LINK我

發現問題:

打死口水婆後出殺 Tank 獲得經驗

有人識整嗎..??
TANK唔識變身

31 123
發新話題