發新話題

[其他] 今夜星星好多 卻不是我最想看到的

取消高亮
[Close]
引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2011-8-22 18:26 發表

唔仲係唔明                                             
世間上你有好多野都唔會明                 

引用:
原帖由 肥料森 於 2011-8-22 18:27 發表

世間上你有好多野都唔會明                 
唔明做咩D人一早冇啦啦比條H     LINK

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2011-8-22 18:28 發表

唔明做咩D人一早冇啦啦比條H     LINK
水區冇得挽救~本人冇能為力只可投降。

返沙田先有野做 88

引用:
原帖由 肥料森 於 2011-8-22 18:31 發表

水區冇得挽救~本人冇能為力只可投降。

返沙田先有野做 88
唉次次講你2句就走佬            

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2011-8-22 18:32 發表

唉次次講你2句就走佬            
佢驚左你呀ma                        

引用:
原帖由 變身為義龍 於 2011-8-22 18:34 發表

佢驚左你呀ma                        
次次都走好悶            

此帖不要成為.水帖吧

推塔我地唔識咩 我地係想睇你地高超既個人技術!
重點吧
希望作者改一下....努力吧作者

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2011-8-22 19:31 發表
推塔我地唔識咩 我地係想睇你地高超既個人技術!
重點吧
希望作者改一下....努力吧作者
要睇個人技術番英雄賽啦

團戰爆大本嬴的

如果我以足球黎用比喻
冰島無疑係摩連奴時代既車路士
成績無可挑剔
但就係沉悶 無樂趣
冠軍 你可以獲得
或者你會話 十年後仍然有人會記得你係冠軍 不過就唔知你打法有幾悶
但今時今日 你地仍然得唔到好多觀眾既掌聲
相比起
小弟我仍然係喜歡巴塞 阿仙奴等等以攻為守既球隊
但願日後會再出現一隊地上最強
再出現一隊以攻擊令所有對手屈服既隊伍
回頭是憤慨 看不到未來

字海

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-22 18:44 發表
此帖不要成為.水帖吧
在吹水區 , 只會有這個下場
按圖即可進入信長之野望區

個人見解

冰島得唔到大眾既關注係因為佢地唔會整片  OR  VLAN人只顧偶像派
如果講到實力團隊  邊個唔想入冰島  而想入其他團先?  但冰島一向都唔會大向收生
而且搵到佢地既蹤跡都有D難  試問咁樣點樣招來佢地一班FANS?
點解明星隊會咁比人睇重  就係因為佢地易搵  而技術又勁  同人吹得埋
D人先咁鐘意佢地   冰島冇實力咩   B版S版LOL全部拎晒冠軍
但我覺得佢地拎冠軍唔係因為出冇腦陣  其實係段REPLAY到睇返
我見到冰島合作其實好好的  點解一定要注視晒係唔出血鋼  唔可以死推方面下定論呢

引用:
原帖由 花汶 於 2011-8-22 22:57 發表
個人見解

冰島得唔到大眾既關注係因為佢地唔會整片  OR  VLAN人只顧偶像派
如果講到實力團隊  邊個唔想入冰島  而想入其他團先?  但冰島一向都唔會大向收生
而且搵到佢地既蹤跡都有D難  試問咁樣點樣招來佢地一班FA ...
汶哥.次次打多個字.真係有心機.

技術確實很強 但打法實在沒令人感到技術成份佔很高的感覺
在現場看第三場 真的感到很沒feel
這樣的冠軍
原諒我並不認同
如果為了某些理由而不能貫徹自己的責任,那再多藉口也不能掩飾你的失手

發新話題