發新話題

[其他] 今夜星星好多 卻不是我最想看到的

取消高亮
[Close]
立花女玩下忍     
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

真係想快d出g版
比呀爾講到好吸引@@

fa下隊係有優勢
推塔係比較快,其實都快幾多
但係無腦無錯係有佢地的優勢
不過信秀/道三 本忠/秀
早期中期 到後期都有足夠能力擊殺義龍/信完

唔同的人有唔同的打法吧

純個人意見

回復 61# 的帖子

大技              `
肥仔琛我多謝你呀 .︺.

引用:
原帖由 帥爆希希 於 2011-8-22 16:23 發表
大技              `
HAHA仲可以卡到
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

回復 65# 的帖子

12隻@@
有人係你個POST搞事呀

呀E又吊人引
肥仔琛我多謝你呀 .︺.

人品都好重要
講左D咩 心照喇

藍mon時間令我失望。
本來睇好花的.  

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2011-8-22 03:01 發表
我今日出現左兩個身份
1.評審
2.觀眾
先講講作為評審..
第一次主持vlan最大型比賽 但就一點緊張感都無
可能因為4強既人 都差唔多係見慣見熟..(8強比賽果陣 因為我發緊燒 實在太累 所以訓左 係度同各位評審同三管致歉 ...
我們要多謝冰島
為我們創下的無腦推塔陣
使到我們看到如此沉悶的比賽
我在做最後一場的影片
越做越覺得 我這條影片一定不比之前的好看
會戰次數 少之又少
但卻給冰鳥完全控制局面 織田軍一直處於被動狀態
或許信長之野望這地圖若不再加以改動 不久的將來可能會看到五隻主力全是無腦推塔裝備
唉 轉去玩LOL或許更好吧 已經很難再看到華麗的會戰 英雄技能之間的配合
第三場影片製作中 希望大家不會覺得沉悶吧
強者不是一朝一日練成的

回復 69# 的帖子

LOL個大本咁豆腐好沒引

我睇番d好耐之前既比賽片
果時真係無乜人會用義龍信玄
織田上路位好多人出佐佐成政
聯合甘路位就出百地   
根本吾見到會有無腦硬推呢樣野=.=
我叫星哥na ^.<

我都好想文仔佢地win

武玄開水推塔    又買國賓     沒水時開大推   沒大去食cp

沒品

引用:
原帖由 卍情卍 於 2011-8-22 16:43 發表
我都好想文仔佢地win

武玄開水推塔    又買國賓     沒水時開大推   沒大去食cp

沒品
你可以討論,但係我唔認同你話人無品

1.開水推塔,開水唔洗錢?
2.你主力唔食cp的嗎? 企係路等人捉?
3.開大推塔有問題嗎,你玩義龍開大拎視野?
4.武田最後直爆先買國崩的
5.信完沒水果陣唔開大推唔通開緊大果陣開水?
6.你信完開大唔係壓路推塔,唔通開大+甲食cp嗎?

你係到咁講我只會覺得你係輸左唔順氣
真正有的料的人係可以應付唔同打法的

引用:
原帖由 帥爆希希 於 2011-8-22 16:18 發表
真的嗎
9月1 我想搵4個真心人士阻隊操團戰

不過招唔招到成一個問題

回復 73# 的帖子

中point

發新話題