發新話題

[其他] 今夜星星好多 卻不是我最想看到的

取消高亮
[Close]
引用:
原帖由 扯斷你枝旗 於 2011-8-22 08:39 發表
我去到係完全冇睇人打信長Orz
睇健華打LOL仲好睇...
好中肯
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 花汶 於 2011-8-22 05:38 發表
其實講真   每隻英雄都唔一樣   冇可能做到公平既效果
你應該知道- - 玩聯合係FA版黎講的確優勢大好多
但唔通要將FA版變到S版咁咩   FA其實好多陣都未有人出過/敢用
與奇一直係咁  不如自己諗返個可以打到硬陣既陣出 ...
話說.
我團上軍比下軍強很多很多.

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-22 14:53 發表
好中肯
阿卡莉你好
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2011-8-22 14:56 發表

阿卡莉你好
得果場崩潰 , 完全唔識用隻野 [恥笑]

時代日日都變緊  樓主唔好咁介懷了
朽木不可雕也

其實老實講句 , 信長呢個時代有變過咩?
棄保完 , D陣都一樣 , 裝備又係一樣
成個比賽我唯一見到神風戰士3D係有番少少新意 ,
可惜都係佢地的英雄唔係強勢都係再見 。
就算係新人代替舊人  , 佢地學果d團戰技巧都係班舊人學番黎 ,
一路咁傳落去 , 搞到完全無變化

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-22 15:01 發表
其實老實講句 , 信長呢個時代有變過咩?
棄保完 , D陣都一樣 , 裝備又係一樣
成個比賽我唯一見到神風戰士3D係有番少少新意 ,
可惜都係佢地的英雄唔係強勢都係再見 。
就算係新人代替舊人  , 佢地學果d團戰技巧都係班 ...
咁又系.下軍冇咩點變.上軍得隻 果心變左   一路信秀時代    點玩

已經同作者商議講 , 我覺得要由英雄方面改起
改番平衡先 , 太多強勢英雄比人set死左做團戰英
比番d冷門英上黎 , 強勢英雄就下調番d技能效果

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-22 15:06 發表
已經同作者商議講 , 我覺得要由英雄方面改起
改番平衡先 , 太多強勢英雄比人set死左做團戰英
比番d冷門英上黎 , 強勢英雄就下調番d技能效果
我比較有興趣,尋找新的比賽取勝條件.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-22 15:11 發表

於限定時間擊殺部隊得分
時間完結後得分較高者取勝?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-22 15:11 發表

條件? 在信長比賽只有一個 , 攻破大本營...

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-22 15:14 發表

條件? 在信長比賽只有一個 , 攻破大本營...
未必,再講信六剛完結..信7來之前,還有一段時間,可以尋找..

相比 LOL 信長擁有的優勢,卻不少.

見你玩LOL 我都覺得悶..30分鐘來講.我只見到你同對面一只英雄在互相吃兵.都見唔到其它英雄.更不要說.混戰.合作擊殺之類..

遊戲不同年代,確實不能作比較.只是感覺LOL 節奏比信長要慢, 不要同我說. LOL 是玩技術.(30分鐘技術吃兵?),非呀. 所有競技遊戲都要講究技術.

規矩話1個鐘完唔到場,就計殺人破塔數
聯合前期優勢一定較大
緊係爆盡佢,就算後期唔夠打
都可以死守,dum波鐘
計落都贏到

咁9月1號就等我  肥料森係vlan開創信長新時代

回復 59# 的帖子

真的嗎
肥仔琛我多謝你呀 .︺.

發新話題