發新話題

[其他] 今夜星星好多 卻不是我最想看到的

取消高亮
[Close]
今時今日既信長 實在係變得好悶
而家根本就係為勝利而比賽
完全無左切磋 挑戰等等既成份存在
(樓主講得岩)
回家吧

我講一句
硬推的欣賞價值沒有切磋 挑戰咁好睇
講完
肥仔琛我多謝你呀 .︺.

我諗生 矛頭吾係指向冰島 而係指向 陣容既問題
而我亦都覺得 呢啲陣比較沈悶...無觀賞樂趣可言
出黎睇比賽 純粹為左支持朋友

---

而甘多位冰島既人士 亦不需要 每句說話都帶刺 對準生個心口

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

大家幫一幫手推~你的一推為VLAN開創新的信長技術團

引用:
原帖由 花汶 於 2011-8-22 22:57 發表
個人見解

冰島得唔到大眾既關注係因為佢地唔會整片  OR  VLAN人只顧偶像派
如果講到實力團隊  邊個唔想入冰島  而想入其他團先?  但冰島一向都唔會大向收生
而且搵到佢地既蹤跡都有D難  試問咁樣點樣招來佢地一班FA ...
不能認同更多....................

引用:
原帖由 花老野 於 2011-8-23 18:54 發表
我諗生 矛頭吾係指向冰島 而係指向 陣容既問題
而我亦都覺得 呢啲陣比較沈悶...無觀賞樂趣可言
出黎睇比賽 純粹為左支持朋友

---

而甘多位冰島既人士 亦不需要 每句說話都帶刺 對準生個心口 ...
正想講呢句 , 點知有人已經講左
生只係想講陣式無改變搞到個個跟哂呢個組合去玩信長 ,
我當日係到睇比賽果陣見到場場都係呢d陣 , 真係睇到無心機睇落去(生仲要訓著埋) ,
迫於無奈要去玩LOL解悶...
按圖即可進入信長之野望區

回復 141# 的帖子

我睇人打街場都唔會訓著                `
肥仔琛我多謝你呀 .︺.

引用:
原帖由 Baby.dick 於 2011-8-23 15:01 發表

下路山王打龍
據我所知 係比賽係無人出過
咁算唔算技術型?
再加上龍係想推 問題係佢推唔到
會戰我覺得幾好
幾次減團 咁樣算唔算技術?
合作又唔錯

不如你講下點先係技術成份高??
係咪好似某個板主咁 報哂位 等人地捉唔到某團?
又係好似某個板主咁 話人係狗?
可唔可以講解下呢兩句 , 邊個咁大膽講呢D野同做呢D野?
按圖即可進入信長之野望區

也許友賽誼會更好看
武田 二龍等等硬英 實在太強勢
為錢為面子 當然會出對自已最有利既英雄吧

就等我操返一年信長    當信7的時候你地就會見到隊不同風格的強團

話說我玩信不嬲 唔跟正常裝出~打團都係    其實神原火甲cp係有得諗~點解未見過人打比賽玩   佢係30分鐘上到9100=玩哂   我有幾次打團都係咁 -6嬴
當然比賽不同講法~對手強弱也很難講吧

引用:
原帖由 肥料森 於 2011-8-23 19:12 發表
就等我操返一年信長    當信7的時候你地就會見到隊不同風格的強團

話說我玩信不嬲 唔跟正常裝出~打團都係    其實神原火甲cp係有得諗~點解未見過人打比賽玩   佢係30分鐘上到9100=玩哂   我有幾次打 ...
我跟朋友 打團 都好多時出d比較特別既陣 例如 直江/果心 單路

引用:
原帖由 R_2 於 2011-8-23 19:14 發表

我跟朋友 打團 都好多時出d比較特別既陣 例如 直江/果心 單路
贏過未
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2011-8-23 19:15 發表

贏過未
當然有 不能小看喔 直江/果心單路 都很壓

引用:
原帖由 肥料森 於 2011-8-23 19:12 發表

話說我玩信不嬲 唔跟正常裝出~打團都係    其實神原火甲cp係有得諗~點解未見過人打比賽玩   佢係30分鐘上到9100=玩哂   我有幾次打 ...
加油吧  但係你個團做咩踢左我呀:Q:Q

回復 143# 的帖子

佢應該5會係尼度爆出黎, 話晒都咁多人睇緊

發新話題